Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mata 342 Magasin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Amlie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westlie met de inworp. Hoset rent richting de bal. Hoset geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Westlie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoset probeert naar een medespeler te passen. Nybråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybråten schiet op doel. Hov controleert de bal met de borst. Hage probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Nybråten rent richting de bal. Flaa onderschept slim de pass. Flaa probeert naar een medespeler te passen. Dramstad is nu in balbezit. Dramstad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Opsal verovert de bal door een tackle van achteren. Olufsen is nu in balbezit. Opsal begaat een overtreding. Opsal krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sandstad heeft problemen om de bal te vangen. Sagbakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagbakken passt de bal met de wreef. Hoset bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dyrhaug kopt de bal weg. Klungelig pakt Opsal de bal. Met opzet legt Hustoft zijn tegenspeler op de grond. Hustoft krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nybråten raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korsvold komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Olufsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset onderschept slim de pass. Hoset passt de bal zonder na te denken. Sandstad rent richting de bal. Sandstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mata 342 - Magasin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mata 342 42%, Magasin 58%.
mata 342 - Magasin 1:0

46e minuut.
Olufsen passt de bal met de wreef. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoset is nu in balbezit. Sandstad is nu in balbezit. Sandstad schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Sjøset speelt de bal door. Indrebø rent richting de bal. Gjerdingen is nu in balbezit. Indrebø verovert de bal door een tackle van achteren. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dyrhaug probeert naar een medespeler te passen. Bremnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremnes speelt de bal door. Hoset is nu in balbezit. Hoset schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hustoft rent richting de bal. Indrebø rent richting de bal. Hustoft is nu in balbezit. Indrebø rent richting de bal. Indrebø haalt uit met een fantastische trap. Runde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Indrebø rent richting de bal. Indrebø draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mata 342 - Magasin 1:1

62e minuut.
Sandstad passt de bal zonder na te denken. Hustoft controleert de bal met de borst. Indrebø rent richting de bal. Indrebø draait met de bal, schiet en ... Runde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mata 342 - Magasin 1:2

66e minuut.
Ottersen met een sublieme pass. Sandstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagbakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandstad verovert de bal door een tackle van achteren. Sandstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mata 342 - Magasin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mata 342 52%, Magasin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mata 342 - Magasin 2:2