Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thunder Bergen Bullzonk FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Ervik rent richting de bal. Utgård rent richting de bal. Ervik maakt een afschuwelijke overtreding. Ervik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Midtskogen geeft de bal voor. Bekkevold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myklebust bereikt de bal nog maar net als eerste. Utgård is nu in balbezit. Utgård schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thunder Bergen - Bullzonk FC 1:0

38e minuut.
Storli met een sublieme pass. Persson is nu in balbezit. Persson passt de bal in één keer door. Gjertsen is nu in balbezit. Gjertsen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 45%, Bullzonk FC 55%.
Thunder Bergen - Bullzonk FC 1:0

48e minuut.
Bekkevold is nu in balbezit. Utgård verovert de bal door een tackle van achteren. Utgård passt de bal zonder na te denken. Myklebust is nu in balbezit. Myklebust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Persson geeft een hoge lob. Gjertsen rent richting de bal. Gjertsen met een sublieme pass. Mehlum is nu in balbezit. Mehlum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Persson passt de bal in één keer door. Mehlum rent richting de bal. Heimdal is nu in balbezit. Mehlum verovert de bal door een tackle van achteren. Mehlum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thunder Bergen 61%, Bullzonk FC 39%.
Thunder Bergen - Bullzonk FC 1:0