Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco FC Kings Erotica
diamant Tactiek muchichi
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
61.1 gemiddelde waardering 73.2
uitstekend Schieten briljant
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sifter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Krevald geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sifter met een snelle inworp. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Estili schiet op doel. Hopstok met een sublieme pass. Guillou heeft problemen om de bal te vangen. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Džekčiorius onderschept slim de pass. Džekčiorius geeft een hoge lob. Estili rent richting de bal. Estili schiet op doel. Tornyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 0:1

19e minuut.
Babayev speelt de bal door. Serwatka geeft de bal voor. Estili kopt de bal weg. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Bugalski rent richting de bal. Babayev geeft een hoge lob. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Niemancewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:1

25e minuut.
Hauwaert kopt de bal weg. Lourenco is nu in balbezit. Sifter onderschept slim de pass. Sifter geeft een lange en hoge pass. Estili maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:2

27e minuut.
Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krevald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estili kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:3

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Bugalski de bal onder controle te krijgen. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski maakt een afschuwelijke overtreding. Bugalski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Niemancewicz trapt de bal weg van het doel. Piñeiro kopt de bal weg. Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Estili rent richting de bal. Estili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sifter met een snelle inworp. Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius geeft de bal voor. Apacz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Piñeiro geeft de bal voor. Phadkar met een sublieme pass. Džekčiorius speelt de bal door. Klungelig pakt Tutichenko de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius passt de bal zonder na te denken. Sifter heeft problemen om de bal te vangen. Sifter geeft een lange en hoge pass. Estili springt en kopt de bal. Tornyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:4

43e minuut.
Bugalski kopt de bal weg. Sterling geeft een hoge lob. Tutichenko kopt de bal weg. Estili rent richting de bal. Estili haalt uit met een fantastische trap. Tornyi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 71%, FC Kings Erotica 29%.
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:4

47e minuut.
Džekčiorius passt de bal in één keer door. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Estili is nu in balbezit. Estili schiet op doel. Tornyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tutichenko met een sublieme pass. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili passt de bal met de wreef. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Tornyi bokst de bal weg. Hopstok is nu in balbezit. Hopstok geeft de bal voor. Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guillou met de inworp. Mora met een sublieme pass. Sterling speelt de bal door. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko schiet op doel. De bal raakt de paal. Tornyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tornyi niet meer kan verder spelen. Van Hese komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bugalski geeft de bal voor. Estili kopt de bal weg. Hopstok heeft problemen om de bal te vangen. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Estili speelt de bal door. Tutichenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guillou. Guillou krijgt een gele kaart. Tutichenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tutichenko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hopstok de bal. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Babayev met een sublieme pass. Hauwaert kan de bal niet met de borst controleren. Džekčiorius geeft de bal voor. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Krevald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:5

77e minuut.
Saveljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Saveljić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterling met een snelle inworp. Džekčiorius geeft een lange en hoge pass. Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saveljić rent richting de bal. Saveljić geeft een lange en hoge pass. Džekčiorius geeft een lange en hoge pass. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Klungelig pakt Babayev de bal. Sifter verovert de bal door een tackle van achteren. Sifter passt de bal zonder na te denken. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Phadkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Phadkar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lourenco met een snelle inworp. Sifter onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Babayev met een sublieme pass. Sterling is nu in balbezit. Sterling met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz passt de bal zonder na te denken. Van Hese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 59%, FC Kings Erotica 41%.
CF Jurgisco - FC Kings Erotica 1:5