Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kings Erotica CF Jurgisco
muchichi Tactiek diamant
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
71.5 gemiddelde waardering 64
brilliant Schieten excellent
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Klungelig pakt Hoàng Thành de bal. Guillou is nu in balbezit. Hoàng Thành schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hoàng Thành naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Krevald probeert naar een medespeler te passen. Hopstok probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro kan de bal niet met de borst controleren. Apacz is nu in balbezit. Apacz draait met de bal, schiet en ... Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Sifter met een sublieme pass. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Tornyi bokst de bal weg.

28e minuut.
Tutichenko is nu in balbezit. Apacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cortina. Cortina krijgt een gele kaart. Apacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apacz wilt de vrije trap nemen. Tornyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guillou kopt de bal weg. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 1:0

32e minuut.
Guillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou geeft een hoge lob. Inworp. Wetzel met een snelle inworp. Džekčiorius geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sifter zal de hoekschop nemen. Apacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Tornyi bokst de bal weg.

38e minuut.
Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 1:1

42e minuut.
Phadkar geeft een lange en hoge pass. Apacz is nu in balbezit. Hopstok begaat een overtreding. Hopstok krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Babayev kopt de bal weg. Ilumin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sifter geeft een hoge lob. Tutichenko probeert de bal met de borst te controleren. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 34%, CF Jurgisco 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 1:1

50e minuut.
Sifter onderschept slim de pass. Sifter passt de bal met de wreef. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 2:1

55e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik schiet op doel. Niemancewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 2:2

56e minuut.
Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius passt de bal zonder na te denken. Wetzel geeft een lange en hoge pass. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Oostenbach de bal. Wetzel rent richting de bal. Oostenbach maakt een afschuwelijke overtreding. Wetzel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Klungelig pakt Džekčiorius de bal. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Džekčiorius de bal. Džekčiorius geeft een lange en hoge pass. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Tornyi bokst de bal weg.

75e minuut.
Wetzel geeft een lange en hoge pass. Tutichenko kopt de bal weg. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Tornyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Džekčiorius geeft een lange en hoge pass. Apacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortina de bal. Tutichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Tornyi bokst de bal weg. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 3:2

89e minuut.
Džekčiorius kopt de bal weg. Klungelig pakt Oostenbach de bal. Wetzel speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 36%, CF Jurgisco 64%.
FC Kings Erotica - CF Jurgisco 3:2