Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht FC The Frotterz
352 neo v2 Tactiek boempets
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
64.8 gemiddelde waardering 54
very good Schieten very good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Ţânţar passt de bal met de wreef. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras met een sublieme pass. Yabancı met een sublieme pass. Mićović is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mićović neemt de hoekschop. Langemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ardemir heeft problemen om de bal te vangen. Yabancı is nu in balbezit. Tutorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tutorić krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Altenberg rent richting de bal. Altenberg geeft een lange en hoge pass. Būbelis verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg.

18e minuut.
Grufé met een sublieme pass. Altenberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simpson. Simpson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloomao. Baloomao krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Baloomao kopt de bal weg. Grufé rent richting de bal. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg geeft een hoge lob. Zioło springt en kopt de bal. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Altenberg met de inworp. Grufé rent richting de bal. Grufé geeft een hoge lob. Zioło springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC The Frotterz 1:0

33e minuut.
Grufé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Altenberg de bal. Altenberg passt de bal met de wreef. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bradu passt de bal met de wreef. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski onderschept slim de pass. Ziółkowski haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Zioło passt de bal in één keer door. Daar is Altenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altenberg geeft een lange en hoge pass. Drienyovszky krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 39%, FC The Frotterz 61%.
neoAnderlecht - FC The Frotterz 1:0

46e minuut.
Numpaque komt het veld opgelopen. Aston komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Grufé onderschept slim de pass. Grufé passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski geeft een lange en hoge pass. Drienyovszky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC The Frotterz 2:0

59e minuut.
Mićović rent richting de bal. Mićović geeft een lange en hoge pass. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC The Frotterz 2:1

64e minuut.
Bradu geeft de bal voor. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simpson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Altenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grufé is nu in balbezit. Grufé geeft een hoge lob. Zioło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FC The Frotterz 3:1

67e minuut.
Commers geeft een hoge lob. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mićović neemt de hoekschop. Aston springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Grufé met een sublieme pass. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg passt de bal met de wreef. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Commers de bal. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Tutorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutorić geeft een hoge lob. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ziółkowski is nu in balbezit. Grufé is nu in balbezit. Grufé probeert naar een medespeler te passen. Zioło is nu in balbezit. Zioło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 37%, FC The Frotterz 63%.
neoAnderlecht - FC The Frotterz 3:1