Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one Boing Boom Tschak
442a Tactiek Jeugd
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
5 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 66.2
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin speelt de bal door. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Canfeda rent richting de bal. Canfeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 0:1

7e minuut.
Marmaras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryl. Marmaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marmaras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konert krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Đuričanin passt de bal met de wreef. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Marmaras geeft een lange en hoge pass. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Canfeda onderschept slim de pass. Canfeda speelt de bal door. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abdel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 0:2

13e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin passt de bal in één keer door. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Groeneveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Konert rent richting de bal. Konert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 0:3

23e minuut.
Chowaniec passt de bal in één keer door. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:3

26e minuut.
Konert is nu in balbezit. Konert passt de bal in één keer door. Canfeda speelt de bal door. Đuričanin is nu in balbezit. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:4

28e minuut.
Daar is Konert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konert schiet op doel. Daar is Michałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abdel speelt de bal door. Daar is Đuričanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzărescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lăzărescu krijgt een gele kaart. Đuričanin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nelmon bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Biecke passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:5

32e minuut.
Konert is nu in balbezit. Konert speelt de bal door. Lăzărescu is nu in balbezit. Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:6

34e minuut.
Klungelig pakt Abdel de bal. Abdel geeft de bal voor. Inworp. Marmaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollard geeft de bal voor. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rybak probeert naar een medespeler te passen. Canfeda probeert de bal met de borst te controleren. Canfeda passt de bal in één keer door. Konert rent richting de bal. Konert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:7

38e minuut.
Bryl is nu in balbezit. Bryl passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Veljov de bal. Konert verovert de bal door een tackle van achteren. Konert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Groeneveld geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rybak met een snelle inworp. Mollard geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marmaras kopt de bal weg. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert passt de bal zonder na te denken. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 78%, Boing Boom Tschak 22%.
b-one - Boing Boom Tschak 1:7

46e minuut.
Canfeda passt de bal in één keer door. Đuričanin heeft problemen om de bal te vangen. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:8

48e minuut.
Đuričanin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Veljov de bal onder controle te krijgen. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda schiet op doel. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Michałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowicz geeft een hoge lob. Gönlüşen rent richting de bal. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Mollard rent richting de bal. Mollard speelt de bal door. Đuričanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:9

60e minuut.
Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Mollard heeft problemen om de bal te vangen. Mollard met een sublieme pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Abdel geeft een hoge lob. Marmaras kopt de bal weg. Lăzărescu rent richting de bal. Đuričanin verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričanin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Del Principe komt het veld opgelopen. Şəmiyev komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Marmaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollard geeft de bal voor. Klungelig pakt Del Principe de bal. Konert is nu in balbezit. Konert draait met de bal, schiet en ... Nelmon bokst de bal weg. Abdel rent richting de bal. Abdel geeft een hoge lob. Marmaras geeft de bal voor. Konert springt en kopt de bal. Abdel probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Marmaras speelt de bal door. Đuričanin heeft problemen om de bal te vangen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričanin onderschept slim de pass. Đuričanin haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg. Canfeda rent richting de bal. Del Principe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Principe krijgt een gele kaart. Canfeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Konert neemt de penalty, wat een uithaal! Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:10

71e minuut.
Canfeda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdel de bal onder controle te krijgen. Đuričanin rent richting de bal. Đuričanin schiet op doel. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:11

72e minuut.
Nelmon neemt vlug de vrije trap. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Đuričanin draait met de bal, schiet en ... Del Principe kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Marmaras met een sublieme pass. Konert is nu in balbezit. Konert passt de bal zonder na te denken. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Veljov rent richting de bal. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:12

78e minuut.
Psalidas geeft de bal voor. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak speelt de bal door. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abdel verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Đuričanin passt de bal in één keer door. Canfeda rent richting de bal. Daar is Canfeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marmaras is nu in balbezit. Marmaras passt de bal zonder na te denken. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - Boing Boom Tschak 1:13

90e minuut.
Diaconeasa geeft de bal voor. Gönlüşen met een sublieme pass. Daar is Psalidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 77%, Boing Boom Tschak 23%.
b-one - Boing Boom Tschak 1:13