Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes FCTheBlade
523 Tactiek New Attack
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Henriquez geeft een lange en hoge pass. Daar is Sobieszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Scutaru bokst de bal weg. Giusti heeft problemen om de bal te vangen. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FCTheBlade 0:1

5e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Stavnes onderschept slim de pass. Stavnes geeft de bal voor. Vinici is nu in balbezit. Vinici schiet op doel. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łeptuch heeft problemen om de bal te vangen. Flammand probeert naar een medespeler te passen. Ledňáček geeft een hoge lob. Vinici maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stavnes onderschept slim de pass. Stavnes geeft de bal voor. Vinici rent richting de bal. Vinici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand verovert de bal door een tackle van achteren. Flammand met een sublieme pass. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stavnes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vinici maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Wittertjes - FCTheBlade 1:1

28e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Sobieszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczak geeft de bal voor. Ledňáček is nu in balbezit. Ledňáček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Skjevik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Campo de bal onder controle te krijgen. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 56%, FCTheBlade 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
De Wittertjes - FCTheBlade 1:1

46e minuut.
Flammand passt de bal in één keer door. Vinici rent richting de bal. Flammand rent richting de bal. Flammand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FCTheBlade 2:1

51e minuut.
Utopil is nu in balbezit. Nicolau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Utopil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buclea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vinici kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łeptuch onderschept slim de pass. Łeptuch geeft de bal voor. Eftene kopt de bal weg. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. Scutaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riverón rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Eftene passt de bal met de wreef. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Giusti zijn tegenspeler op de grond. Giusti krijgt een gele kaart. Răcaru wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lamparski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sobieszczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răcaru. Răcaru krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes geeft een hoge lob. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FCTheBlade 3:1

80e minuut.
Stavnes met de inworp. Flammand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamparski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Flammand raakt geblesseerd tijdens het duel. Vinici legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FCTheBlade 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 40%, FCTheBlade 60%.
De Wittertjes - FCTheBlade 4:1