Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz CF Jurgisco
boempets Tactiek diamant
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59 gemiddelde waardering 60.3
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Saveljić onderschept slim de pass. Inworp. Worsley met de inworp. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft een hoge lob. Tornyi bokst de bal weg.

14e minuut.
Mićović probeert naar een medespeler te passen. Worsley is nu in balbezit. Worsley geeft de bal voor. Aston krijgt zijn hoofd ertegen. Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Worsley kopt de bal weg. Mićović speelt de bal door. Hopstok onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aston de bal. Aston draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - CF Jurgisco 1:0

24e minuut.
Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dheedene is nu in balbezit. Dheedene geeft een hoge lob. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Tornyi bokst de bal weg.

28e minuut.
Saveljić rent richting de bal. Mićović onderschept slim de pass. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Worsley heeft problemen om de bal te vangen. Worsley geeft de bal voor. Tornyi bokst de bal weg.

38e minuut.
Inworp. Chatzaras met de inworp. Mićović met een sublieme pass. Chatzaras geeft de bal voor. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzaras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chatzaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aston krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 45%, CF Jurgisco 55%.
FC The Frotterz - CF Jurgisco 1:0

50e minuut.
Chatzaras speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mićović de bal onder controle te krijgen. Worsley geeft een hoge lob. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krevald probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hopstok de bal. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - CF Jurgisco 2:0

81e minuut.
Daar is Roets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roets probeert naar een medespeler te passen. Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een hoge lob. Aston springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dheedene probeert naar een medespeler te passen. Mićović met een sublieme pass. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley geeft de bal voor. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Lourenco is nu in balbezit. Lourenco passt de bal in één keer door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - CF Jurgisco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 44%, CF Jurgisco 56%.
FC The Frotterz - CF Jurgisco 2:1