Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco FC The Frotterz
diamant Tactiek eenswatanders
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
65 gemiddelde waardering 52.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Babayev met een sublieme pass. Van Hese met een sublieme pass. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC The Frotterz 1:0

17e minuut.
Tornyi speelt de bal door. Ropśnik kopt de bal weg. Babayev geeft een lange en hoge pass. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Oostenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Oostenbach passt de bal zonder na te denken. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Inworp. Oostenbach met een snelle inworp. Simpson rent richting de bal. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Oostenbach probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC The Frotterz 2:0

41e minuut.
Kesva geeft een lange en hoge pass. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC The Frotterz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 32%, FC The Frotterz 68%.
CF Jurgisco - FC The Frotterz 3:0

46e minuut.
Keersmaekers komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oostenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caspers is nu in balbezit. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal in één keer door. Oostenbach speelt de bal door. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Wispelaere kopt de bal weg. Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Ilumin kopt de bal weg. Klungelig pakt Commers de bal. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Guillou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oostenbach geeft de bal voor. Klungelig pakt Wispelaere de bal. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Cortina passt de bal in één keer door. Oostenbach rent richting de bal. Oostenbach passt de bal met de wreef. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Juelsgaard speelt de bal door. Piñeiro kopt de bal weg. Daar is Commers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC The Frotterz 4:0

88e minuut.
Juelsgaard trapt de bal weg. Mićović kopt de bal weg. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FC The Frotterz 5:0

90e minuut.
Yabancı passt de bal met de wreef. Van Hese probeert naar een medespeler te passen. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 26%, FC The Frotterz 74%.
CF Jurgisco - FC The Frotterz 5:0