Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes Boing Boom Tschak
pebbels Tactiek Jeugd
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 21
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:1

4e minuut.
Flammand raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stavnes komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda is nu in balbezit. Konert rent richting de bal. Konert draait met de bal, schiet en ... Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:2

12e minuut.
Caccavelli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campo. Caccavelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Bylund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canfeda springt en kopt de bal. Scutaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rybak neemt de hoekschop. Đuričanin kopt de bal weg. Klungelig pakt Campo de bal. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rybak met de inworp. Mollard rent richting de bal. Mollard passt de bal met de wreef. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Scutaru trapt de bal weg van het doel. Marmaras geeft de bal voor. Daar is Gessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Marmaras met een sublieme pass. Mollard speelt de bal door. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert draait met de bal, schiet en ... Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:3

20e minuut.
Mollard passt de bal met de wreef. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gessa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canfeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Konert neemt de penalty, wat een uithaal! Scutaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:4

23e minuut.
Gessa geeft een lange en hoge pass. Gönlüşen rent richting de bal. Stavnes onderschept slim de pass. Utopil rent richting de bal. Utopil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Canfeda kopt de bal weg. Konert rent richting de bal. Met opzet legt Gessa zijn tegenspeler op de grond. Gessa krijgt een gele kaart. Konert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rybak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Đuričanin krijgt zijn hoofd ertegen. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:5

32e minuut.
Gessa geeft een lange en hoge pass. Stijnen heeft problemen om de bal te vangen. Marmaras met een sublieme pass. Mollard geeft een hoge lob. Đuričanin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giusti probeert naar een medespeler te passen. Stijnen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marmaras. Marmaras krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Canfeda kopt de bal weg. Daar is Gessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 53%, Boing Boom Tschak 47%.
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:6

48e minuut.
Mollard speelt de bal door. Canfeda rent richting de bal. Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Konert rent richting de bal. Konert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Szymczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giusti met de inworp. Stijnen geeft een lange en hoge pass. Utopil springt en kopt de bal. Ustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Stavnes passt de bal met de wreef. Szymczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stijnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen geeft een hoge lob. Stavnes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ustaoğlu speelt de bal door. Mollard kopt de bal weg. Konert heeft problemen om de bal te vangen. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Scutaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:7

56e minuut.
Stavnes passt de bal zonder na te denken. Giusti rent richting de bal. Giusti geeft een lange en hoge pass. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Gönlüşen geeft de bal voor. Đuričanin kopt de bal weg. Konert rent richting de bal. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 0:8

64e minuut.
Giusti probeert naar een medespeler te passen. Stijnen rent richting de bal. Stijnen geeft een lange en hoge pass. Utopil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 1:8

66e minuut.
Periš probeert naar een medespeler te passen. Konert is nu in balbezit. Sobieszczak begaat een overtreding. Sobieszczak krijgt een gele kaart. Konert raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybak met een snel genomen vrije trap. Canfeda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Konert is nu in balbezit. Campo begaat een overtreding. Konert raakt geblesseerd tijdens het duel. Mollard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canfeda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Marmaras verovert de bal door een tackle van achteren. Marmaras geeft een hoge lob. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 1:9

77e minuut.
Giusti passt de bal zonder na te denken. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen met een sublieme pass. Utopil is nu in balbezit. Utopil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Szymczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Đuričanin de bal. Giusti begaat een overtreding. Giusti krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Buclea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmaras met een snelle inworp. Mollard geeft een hoge lob. Gessa kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mollard is nu in balbezit. Mollard met een sublieme pass. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 62%, Boing Boom Tschak 38%.
De Wittertjes - Boing Boom Tschak 1:10