Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade b-one
New Attack Tactiek 442nie
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten uitstekend
matig Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Chowaniec passt de bal met de wreef. Veljov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljov passt de bal in één keer door. Ceresa is nu in balbezit. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Henriquez met de inworp. Lamparski rent richting de bal. Lamparski geeft een lange en hoge pass. Răcaru geeft een lange en hoge pass. Eftene krijgt zijn hoofd ertegen. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - b-one 1:0

16e minuut.
Eftene probeert naar een medespeler te passen. Răcaru rent richting de bal. Răcaru met een sublieme pass. Henriquez rent richting de bal. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.

18e minuut.
Marcondes geeft een lange en hoge pass. Eftene rent richting de bal. Del Principe verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Geghamyan geeft de bal voor. Eftene kopt de bal weg. Răcaru rent richting de bal. Răcaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Lamparski passt de bal met de wreef. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Răcaru de bal. Răcaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - b-one 2:0

30e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan met een sublieme pass. Eftene is nu in balbezit. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bryl is nu in balbezit. Lamparski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryl met een snel genomen vrije trap. Ceresa krijgt zijn hoofd ertegen. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolau met een sublieme pass. Padineanu is nu in balbezit. Bryl verovert de bal door een tackle van achteren. Bryl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 46%, b-one 54%.
FCTheBlade - b-one 2:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăzărescu komt het veld opgelopen. Chowaniec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biecke komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Krzywda passt de bal met de wreef. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - b-one 3:0

70e minuut.
Lamparski rent richting de bal. Lamparski passt de bal in één keer door. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene kopt de bal weg. Abdel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 40%, b-one 60%.
FCTheBlade - b-one 3:0