Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one FCTheBlade
442nie Tactiek New Attack
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 56
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Chowaniec passt de bal met de wreef. Diaconeasa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ariza de bal. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa probeert naar een medespeler te passen. Diaconeasa heeft problemen om de bal te vangen. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Henriquez kopt de bal weg. Eftene rent richting de bal. Eftene met een sublieme pass. Piombo geeft de bal voor. Răcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Lamparski is nu in balbezit. Lamparski geeft een lange en hoge pass. Michałowicz probeert naar een medespeler te passen. Piombo rent richting de bal. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lamparski passt de bal in één keer door. Eftene is nu in balbezit. Groeneveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groeneveld krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke geeft de bal voor. Nicolau rent richting de bal. Ceresa onderschept slim de pass. Ceresa haalt uit met een fantastische trap. Csala bokst de bal weg. Ceresa geeft de bal voor. Stănică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FCTheBlade 1:0

42e minuut.
Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene probeert naar een medespeler te passen. Răcaru rent richting de bal. Răcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
b-one - FCTheBlade 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 49%, FCTheBlade 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b-one - FCTheBlade 1:1

50e minuut.
Veljov probeert naar een medespeler te passen. Stănică is nu in balbezit. Met opzet legt Marcondes zijn tegenspeler op de grond. Marcondes krijgt een gele kaart. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chowaniec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Stănică rent richting de bal. Marcondes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănică. Stănică krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Veljov met een sublieme pass. Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft de bal voor. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FCTheBlade 1:2

65e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolau. Diaconeasa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bryl komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Łeptuch probeert de bal met de borst te controleren. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke verovert de bal door een tackle van achteren. Biecke passt de bal met de wreef. Bryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Biecke is nu in balbezit. Biecke passt de bal met de wreef. Chowaniec geeft een lange en hoge pass. Bryl is nu in balbezit. Bryl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov passt de bal zonder na te denken. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FCTheBlade 1:3

88e minuut.
Bryl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nicolau de bal. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl onderschept slim de pass. Bryl schiet op doel. Csala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 56%, FCTheBlade 44%.
b-one - FCTheBlade 1:3