Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco neoAnderlecht
diamant Tactiek 532 neo v2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 56.4
formidable Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Guillou passt de bal zonder na te denken. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardemir. Hauwaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Babayev wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Grufé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grufé passt de bal met de wreef. Altenberg speelt de bal door. Zioło rent richting de bal. Zioło schiet op doel. Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - neoAnderlecht 0:1

15e minuut.
Apostol heeft problemen om de bal te vangen. Cortina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apostol. Apostol krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Piñeiro passt de bal in één keer door. Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach passt de bal in één keer door. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Motyliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lourenco met de inworp. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Krevald met een sublieme pass. Oostenbach met een sublieme pass. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Piechniczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 39%, neoAnderlecht 61%.
CF Jurgisco - neoAnderlecht 0:1

52e minuut.
Babayev speelt de bal door. Ardemir rent richting de bal. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Piechniczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Jurgisco - neoAnderlecht 1:1

60e minuut.
Inworp. Grufé met de inworp. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło onderschept slim de pass. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Grufé probeert naar een medespeler te passen. Altenberg is nu in balbezit. Altenberg passt de bal met de wreef. Zioło rent richting de bal. Zioło draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Monzón is nu in balbezit. Monzón geeft een lange en hoge pass. Krevald bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Krevald kopt de bal weg. Klungelig pakt Baloomao de bal. Babayev rent richting de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Piechniczek bokst de bal weg.

85e minuut.
Lourenco is nu in balbezit. Lourenco geeft een hoge lob. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - neoAnderlecht 2:1

86e minuut.
Apostol passt de bal met de wreef. Altenberg rent richting de bal. Altenberg passt de bal met de wreef. Apostol is nu in balbezit. Apostol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 44%, neoAnderlecht 56%.
CF Jurgisco - neoAnderlecht 2:1