Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht CF Jurgisco
532 neo v2 Tactiek diamant
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.6 gemiddelde waardering 64
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oostenbach met een snelle inworp. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik geeft de bal voor. Ilumin maakt een snoekduik en kopt de bal. Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Grufé onderschept slim de pass. Grufé passt de bal in één keer door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Babayev de bal. Babayev speelt de bal door. Ardemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Langemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:1

27e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach passt de bal in één keer door. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Langemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ilumin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 51%, CF Jurgisco 49%.
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:2

53e minuut.
Ilumin rent richting de bal. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:3

56e minuut.
Baloomao probeert naar een medespeler te passen. Altenberg is nu in balbezit. Daar is Altenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altenberg geeft de bal voor. Drienyovszky springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 1:4

67e minuut.
Tutorić kopt de bal weg. Klungelig pakt Piñeiro de bal. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Babayev probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik rent richting de bal. Ardemir maakt een afschuwelijke overtreding. Ardemir krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tutorić met een sublieme pass. Van Hese rent richting de bal. Altenberg begaat een overtreding. Altenberg krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ardemir geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oostenbach met een snelle inworp. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Grufé bereikt de bal nog maar net als eerste. Grufé speelt de bal door. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 2:4

89e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Babayev is nu in balbezit. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik draait met de bal, schiet en ... Langemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - CF Jurgisco 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 61%, CF Jurgisco 39%.
neoAnderlecht - CF Jurgisco 2:5