Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kings Erotica FC The Frotterz
muchichi Tactiek boempets
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 56.3
incredible Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Sifter speelt de bal door. Klungelig pakt Phadkar de bal. Phadkar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Apacz de bal onder controle te krijgen. Apacz schiet op doel. Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dheedene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 1:0

14e minuut.
Sterling rent richting de bal. Sterling geeft een hoge lob. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko schiet op doel. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 2:0

20e minuut.
Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een hoge lob. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 2:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laeremans met de inworp. Sifter rent richting de bal. Sifter geeft een hoge lob. Vågen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chatzaras passt de bal in één keer door. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Aston haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sterling met de inworp. Klungelig pakt Phadkar de bal. Phadkar geeft een hoge lob. Vågen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Sifter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phadkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Phadkar geeft de bal voor. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg. Commers verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Laeremans probeert naar een medespeler te passen. Roets rent richting de bal. Sifter begaat een overtreding. Sifter krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Roets geeft de bal voor. Daar is Phadkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzaras rent richting de bal. Mićović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Apacz kopt de bal weg. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Vågen is nu in balbezit. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 3:1

42e minuut.
Roets met een sublieme pass. Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een lange en hoge pass. Aston rent richting de bal. Aston draait met de bal, schiet en ... Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 40%, FC The Frotterz 60%.
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 3:1

50e minuut.
Sifter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phadkar is nu in balbezit. Phadkar geeft de bal voor. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Phadkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićović is nu in balbezit. Phadkar maakt een afschuwelijke overtreding. Mićović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mićović kan niet meer verder spelen. Nebot komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Phadkar speelt de bal door. Sterling bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterling passt de bal met de wreef. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Commers geeft een lange en hoge pass. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Laeremans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Worsley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Phadkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras geeft een hoge lob. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel. Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter passt de bal zonder na te denken. Commers onderschept slim de pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nebot geeft een lange en hoge pass. Phadkar speelt de bal door. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter geeft de bal voor. Vågen maakt een snoekduik en kopt de bal. Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Sifter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Phadkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phadkar geeft een lange en hoge pass. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 4:1

83e minuut.
Chatzaras controleert de bal met de borst. Sterling is nu in balbezit. Nebot begaat een overtreding. Nebot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 46%, FC The Frotterz 54%.
FC Kings Erotica - FC The Frotterz 4:1