Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz FC Kings Erotica
jabbedabbedoe Tactiek muchichi
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 71.3
solide Schieten briljant
redelijk Passen wonderbaarlijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gärtig heeft problemen om de bal te vangen. Gärtig passt de bal in één keer door. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wetzel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gärtig de bal. Gärtig geeft een lange en hoge pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel geeft de bal voor. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal. Juelsgaard bokst de bal weg.

6e minuut.
Inworp. Wetzel met de inworp. Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius passt de bal zonder na te denken. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Thành is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:1

10e minuut.
Sifter verovert de bal door een tackle van achteren. Sifter met een sublieme pass. Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wetzel rent richting de bal. Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Džekčiorius rent richting de bal. Džekčiorius geeft de bal voor. Tutichenko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gärtig geeft een hoge lob. Wetzel rent richting de bal. Wetzel passt de bal met de wreef. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alderweireld kopt de bal weg. Džekčiorius is nu in balbezit. Chatzaras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chatzaras krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Commers is nu in balbezit. Commers geeft de bal voor. Wetzel kopt de bal weg. Daar is Hoàng Thành, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Būbelis met een sublieme pass. Worsley is nu in balbezit. Worsley geeft een hoge lob. Yabancı krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bugalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành passt de bal met de wreef. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:2

38e minuut.
Worsley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ţânţar komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Daar is Džekčiorius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serwatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras begaat een overtreding. Chatzaras krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Serwatka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serwatka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Džekčiorius met een sublieme pass. Wetzel met een sublieme pass. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 65%, FC Kings Erotica 35%.
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:2

49e minuut.
Sifter passt de bal in één keer door. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel passt de bal in één keer door. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko schiet op doel. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter passt de bal met de wreef. Wetzel met een sublieme pass. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Alderweireld is nu in balbezit. Kesva bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành begaat een overtreding. Hoàng Thành krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Simpson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wetzel is nu in balbezit. Wetzel speelt de bal door. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Sifter rent richting de bal. Wispelaere rent richting de bal. Sifter verovert de bal door een tackle van achteren. Sifter geeft een hoge lob. Hoàng Thành heeft problemen om de bal te vangen. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel onderschept slim de pass. Wetzel geeft een hoge lob. Daar is Tutichenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Džekčiorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Džekčiorius passt de bal in één keer door. Sifter met een sublieme pass. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Wetzel heeft problemen om de bal te vangen. Wetzel geeft de bal voor. Hoàng Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kesva is nu in balbezit. Kesva speelt de bal door. Sifter is nu in balbezit. Sifter geeft een lange en hoge pass. Tutichenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Džekčiorius speelt de bal door. Sifter rent richting de bal. Sifter met een sublieme pass. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sifter geeft een hoge lob. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:3

84e minuut.
Apacz geeft de bal voor. Juelsgaard speelt de bal door. Sifter controleert de bal met de borst. Sifter geeft een lange en hoge pass. Apacz krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Serwatka kan de bal niet met de borst controleren. Serwatka geeft een hoge lob. Tutichenko is nu in balbezit. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:4

90e minuut.
Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Sifter is nu in balbezit. Sifter geeft een lange en hoge pass. Tutichenko springt en kopt de bal. Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 83%, FC Kings Erotica 17%.
FC The Frotterz - FC Kings Erotica 0:4