Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one De Wittertjes
442nie Tactiek pebbels
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Ceresa passt de bal met de wreef. Bryl rent richting de bal. Bryl haalt uit met een fantastische trap. Asimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Lăzărescu geeft een hoge lob. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammisalo rent richting de bal. Stijnen is nu in balbezit. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Periš is nu in balbezit. Periš passt de bal in één keer door. Şəmiyev rent richting de bal. Stijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Stijnen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.

18e minuut.
Periš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stijnen rent richting de bal. Veljov begaat een overtreding. Stijnen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Periš komt bij de bal en schiet. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bryl passt de bal in één keer door. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu begaat een overtreding. Utopil raakt geblesseerd tijdens het duel. Tammisalo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Diaconeasa probeert de bal aan de voet te houden. Tammisalo is nu in balbezit. Tammisalo passt de bal met de wreef. Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 62%, De Wittertjes 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
b-one - De Wittertjes 0:0

46e minuut.
Ledňáček komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gessa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Groeneveld met een snelle inworp. Veljov rent richting de bal. Veljov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Toncke probeert naar een medespeler te passen. Stijnen heeft problemen om de bal te vangen. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijnen verovert de bal door een tackle van achteren. Stijnen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lăzărescu geeft een hoge lob. Veljov kopt de bal weg. Bryl rent richting de bal. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Stavnes komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gessa de bal. Ceresa is nu in balbezit. Ceresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - De Wittertjes 1:0

74e minuut.
Bryl rent richting de bal. Sobieszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczak geeft een lange en hoge pass. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Buclea kopt de bal weg. Biecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryl is nu in balbezit. Bryl draait met de bal, schiet en ... Asimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - De Wittertjes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 64%, De Wittertjes 36%.
b-one - De Wittertjes 2:0