Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade Boing Boom Tschak
New Attack Tactiek Jeugd
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 65
very good Schieten excellent
good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Lamparski rent richting de bal. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Konert is nu in balbezit. Konert passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marmaras zal de hoekschop nemen. Szymczak kopt de bal weg. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:1

22e minuut.
Psalidas geeft de bal voor. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Padineanu. Padineanu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Mollard verovert de bal door een tackle van achteren. Mollard passt de bal met de wreef. Canfeda rent richting de bal. Konert is nu in balbezit. Konert schiet op doel. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:2

33e minuut.
Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybak zal de hoekschop nemen. Szymczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:3

36e minuut.
Eftene rent richting de bal. Ogryczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryczak probeert naar een medespeler te passen. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmaras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Csala speelt de bal door. Mollard kopt de bal weg. Lamparski is nu in balbezit. Canfeda onderschept slim de pass. Canfeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 77%, Boing Boom Tschak 23%.
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:3

56e minuut.
Lamparski kopt de bal weg. Daar is Ujlaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmaras maakt een afschuwelijke overtreding. Marmaras krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Ujlaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Henriquez met een snel genomen vrije trap. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Eftene springt en kopt de bal. Ustaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Henriquez geeft een hoge lob. Ujlaki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marmaras. Ujlaki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ujlaki kan niet meer verder spelen. Riverón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Marmaras geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel. Csala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:4

63e minuut.
Daar is Szymczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak passt de bal met de wreef. Marmaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmaras geeft de bal voor. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nicolau geeft een hoge lob. Rybak kopt de bal weg. Canfeda rent richting de bal. Daar is Canfeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mollard passt de bal zonder na te denken. Marmaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmaras geeft een lange en hoge pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Csala bokst de bal weg.

87e minuut.
Nicolau verovert de bal door een tackle van achteren. Marmaras is nu in balbezit. Marmaras passt de bal in één keer door. Mollard geeft een hoge lob. Konert springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 73%, Boing Boom Tschak 27%.
FCTheBlade - Boing Boom Tschak 0:4