Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak FC Kings Erotica
Jeugd Tactiek muchichi
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
55.6 gemiddelde waardering 68.3
very good Schieten brilliant
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Phadkar passt de bal zonder na te denken. Vågen rent richting de bal. Mollard begaat een overtreding. Mollard krijgt een gele kaart. Vågen kopt de bal weg. Tutichenko rent richting de bal. Psalidas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Psalidas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vågen rent richting de bal. Gönlüşen is nu in balbezit. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. Ustaoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:1

6e minuut.
Phadkar passt de bal met de wreef. Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bugalski passt de bal met de wreef. Sterling is nu in balbezit. Sterling speelt de bal door. Phadkar is nu in balbezit. Phadkar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sifter geeft de bal voor. Apacz kopt de bal weg. Daar is Psalidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mora geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Minev de bal onder controle te krijgen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:2

22e minuut.
Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz schiet op doel. Ustaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:3

24e minuut.
Sterling passt de bal met de wreef. Tutichenko is nu in balbezit. D`Hooghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu bokst de bal weg.

27e minuut.
Szymczak onderschept slim de pass. Sifter onderschept slim de pass. Sifter passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gönlüşen heeft problemen om de bal te vangen. Apacz is nu in balbezit. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:4

34e minuut.
Phadkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Phadkar speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:5

38e minuut.
Sifter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter geeft een lange en hoge pass. Vågen kopt de bal weg. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Mollard met een sublieme pass. Mamute rent richting de bal. Laeremans begaat een overtreding. Mamute raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mamute kan niet meer verder spelen. Konert komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Sifter heeft problemen om de bal te vangen. Szymczak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczak met een sublieme pass. Konert rent richting de bal. Konert haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tutichenko rent richting de bal. Rybak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tutichenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phadkar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sifter zal de hoekschop nemen. Vågen rent richting de bal. Vågen schiet op doel. Ustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 66%, FC Kings Erotica 34%.
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:6

47e minuut.
Mora onderschept slim de pass. Mora geeft een lange en hoge pass. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
D`Hooghe geeft de bal voor. Mora kopt de bal weg. Klungelig pakt Psalidas de bal. Vågen rent richting de bal. Vågen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 0:7

50e minuut.
Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifter verovert de bal door een tackle van achteren. Sifter passt de bal zonder na te denken. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. Ustaoğlu bokst de bal weg.

54e minuut.
Gönlüşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gönlüşen geeft een hoge lob. Mora probeert naar een medespeler te passen. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Mollard heeft problemen om de bal te vangen. Mollard passt de bal zonder na te denken. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 1:7

62e minuut.
Sterling speelt de bal door. Phadkar is nu in balbezit. Sterling speelt de bal door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen draait met de bal, schiet en ... Ustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
D`Hooghe probeert naar een medespeler te passen. Mollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mollard speelt de bal door. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap. Niemancewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Phadkar geeft de bal voor. Psalidas is nu in balbezit. Vågen verovert de bal door een tackle van achteren. Vågen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 1:8

75e minuut.
Laeremans kopt de bal weg. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 1:9

77e minuut.
Phadkar speelt de bal door. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 57%, FC Kings Erotica 43%.
Boing Boom Tschak - FC Kings Erotica 1:9