Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one CF Jurgisco
442nie Tactiek diamant
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Babayev passt de bal met de wreef. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik met een sublieme pass. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Nelmon bokst de bal weg.

17e minuut.
Babayev rent richting de bal. Babayev passt de bal in één keer door. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Abdel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lourenco neemt de hoekschop. Hauwaert krijgt zijn hoofd ertegen. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Piñeiro passt de bal met de wreef. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal zonder na te denken. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. Nelmon bokst de bal weg.

42e minuut.
Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert met een sublieme pass. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lăzărescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - CF Jurgisco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 66%, CF Jurgisco 34%.
b-one - CF Jurgisco 0:1

48e minuut.
Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillou onderschept slim de pass. Guillou geeft een lange en hoge pass. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - CF Jurgisco 0:2

49e minuut.
Ceresa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bryl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ropśnik. Bryl moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bryl kan niet meer verder spelen. Stănică komt het veld opgelopen. Şəmiyev met een snel genomen vrije trap. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa draait met de bal, schiet en ... Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Lourenco rent richting de bal. Lourenco speelt de bal door. Babayev met een sublieme pass. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abdel onderschept slim de pass. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev passt de bal met de wreef. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Guillou geeft een hoge lob. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco probeert naar een medespeler te passen. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - CF Jurgisco 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Veljov de bal. Veljov met een sublieme pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - CF Jurgisco 1:3

66e minuut.
Hauwaert passt de bal met de wreef. Babayev rent richting de bal. Babayev passt de bal zonder na te denken. Ropśnik heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik haalt uit met een fantastische trap. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hauwaert heeft problemen om de bal te vangen. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lăzărescu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Michałowicz is nu in balbezit. Hauwaert onderschept slim de pass. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert verovert de bal door een tackle van achteren. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Babayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev draait met de bal, schiet en ... Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ropśnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - CF Jurgisco 1:4

82e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Oostenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Oostenbach met een sublieme pass. Şəmiyev speelt de bal door. Lourenco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 56%, CF Jurgisco 44%.
b-one - CF Jurgisco 1:4