Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCTheBlade FC The Frotterz
New Attack Tactiek boempets
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
58.6 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Ţânţar passt de bal met de wreef. Commers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau begaat een overtreding. Nicolau krijgt een gele kaart. Commers moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Commers kan niet meer verder spelen. Chavarro komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Nicolau onderschept slim de pass. Worsley is nu in balbezit. Worsley passt de bal met de wreef. Aston is nu in balbezit. Aston draait met de bal, schiet en ... Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lamparski controleert de bal met de borst. Roets geeft een lange en hoge pass. Worsley kopt de bal weg. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Aston springt en kopt de bal. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Worsley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chatzaras de bal. Chatzaras speelt de bal door. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aston rent richting de bal. Aston draait met de bal, schiet en ... Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ţânţar geeft de bal voor. Wispelaere rent richting de bal. Răcaru maakt een afschuwelijke overtreding. Răcaru krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Răcaru controleert de bal met de borst. Răcaru geeft een hoge lob. Chavarro heeft problemen om de bal te vangen. Henriquez is nu in balbezit. Henriquez haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chatzaras onderschept slim de pass. Chatzaras speelt de bal door. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley geeft een hoge lob. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Roets met een snelle inworp. Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een hoge lob. Aston krijgt zijn hoofd ertegen. Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Henriquez met een snelle inworp. Lamparski rent richting de bal. Lamparski geeft de bal voor. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC The Frotterz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 76%, FC The Frotterz 24%.
FCTheBlade - FC The Frotterz 1:0

53e minuut.
Nicolau met een snelle inworp. Henriquez rent richting de bal. Henriquez passt de bal met de wreef. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

54e minuut.
Daar is Ujlaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamparski geeft een lange en hoge pass. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC The Frotterz 2:0

61e minuut.
Ţânţar controleert de bal met de borst. Nicolau rent richting de bal. Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft de bal voor. Răcaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Worsley is nu in balbezit. Worsley geeft een hoge lob. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Ţânţar heeft problemen om de bal te vangen. Geghamyan begaat een overtreding. Ţânţar raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţânţar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley speelt de bal door. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Worsley geeft de bal voor. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ariza krijgt een gele kaart. Aston raakt geblesseerd tijdens het duel. Aston neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCTheBlade - FC The Frotterz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCTheBlade 61%, FC The Frotterz 39%.
FCTheBlade - FC The Frotterz 2:1