Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz FCTheBlade
eenswatanders Tactiek New Attack
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.7 gemiddelde waardering 57.9
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Chatzaras passt de bal met de wreef. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley met een sublieme pass. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ariza verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Worsley zal de hoekschop nemen. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Juelsgaard met een sublieme pass. Henriquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Wispelaere de bal. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Worsley kopt de bal weg. Aston is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geghamyan. Geghamyan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan geeft een hoge lob. Worsley speelt de bal door. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Csala bokst de bal weg.

17e minuut.
Kesva passt de bal met de wreef. Padineanu verovert de bal door een tackle van achteren. Worsley met een sublieme pass. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Eftene speelt de bal door. Henriquez is nu in balbezit. Răcaru rent richting de bal. Răcaru draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene verovert de bal door een tackle van achteren. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Worsley rent richting de bal. Worsley passt de bal met de wreef. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FCTheBlade 1:0

28e minuut.
Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı onderschept slim de pass. Yabancı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FCTheBlade 2:0

37e minuut.
Commers geeft de bal voor. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau geeft de bal voor. Klungelig pakt Ujlaki de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Geghamyan kopt de bal weg. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki geeft een hoge lob. Răcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FCTheBlade 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 49%, FCTheBlade 51%.
FC The Frotterz - FCTheBlade 2:1

46e minuut.
Keersmaekers komt het veld opgelopen. Caspers komt het veld opgelopen. Ţânţar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Keersmaekers geeft een lange en hoge pass. Aston rent richting de bal. Worsley speelt de bal door. Yabancı rent richting de bal. Yabancı draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras geeft de bal voor. Inworp. Ujlaki met de inworp. Lamparski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Henriquez speelt de bal door. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - FCTheBlade 2:2

61e minuut.
Simpson geeft een hoge lob. Ujlaki is nu in balbezit. Chatzaras begaat een overtreding. Chatzaras krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chatzaras met een snelle inworp. Worsley is nu in balbezit. Worsley passt de bal zonder na te denken. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Yabancı springt en kopt de bal. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łeptuch onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Worsley neemt de hoekschop. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aston maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - FCTheBlade 3:2

78e minuut.
Ţânţar probeert naar een medespeler te passen. Keersmaekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Keersmaekers geeft een hoge lob. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Chatzaras passt de bal met de wreef. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Worsley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chatzaras wilt de vrije trap nemen. Csala bokst de bal weg. Worsley geeft een hoge lob. Yabancı krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 48%, FCTheBlade 52%.
FC The Frotterz - FCTheBlade 3:2