Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco Boing Boom Tschak
diamant Tactiek Jeugd
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 61.8
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Caccavelli geeft een lange en hoge pass. Cortina kopt de bal weg. Konert speelt de bal door. Canfeda controleert de bal met de borst. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Đuričanin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szymczak komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Gönlüşen probeert naar een medespeler te passen. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Gönlüşen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gönlüşen krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Piñeiro passt de bal in één keer door. Babayev rent richting de bal. Bylund maakt een afschuwelijke overtreding. Bylund krijgt een gele kaart. Babayev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Babayev kan niet meer verder spelen. Van Hese komt het veld opgelopen. Piñeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caccavelli rent richting de bal. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Krevald verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda is nu in balbezit. Cortina rent richting de bal. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Tornyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szymczak rent richting de bal. Szymczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mollard onderschept slim de pass. Mollard passt de bal met de wreef. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Oostenbach kopt de bal weg. Hauwaert rent richting de bal. Caccavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Canfeda geeft een lange en hoge pass. Daar is Guillou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina rent richting de bal. Konert onderschept slim de pass. Konert draait met de bal, schiet en ... Tornyi bokst de bal weg. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda geeft een lange en hoge pass. Guillou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

44e minuut.
Marmaras met een sublieme pass. Szymczak rent richting de bal. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 0:1

45e minuut.
Canfeda passt de bal in één keer door. Szymczak rent richting de bal. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 55%, Boing Boom Tschak 45%.
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 0:2

50e minuut.
Mollard rent richting de bal. Lourenco verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco met een sublieme pass. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Doll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oostenbach zal de hoekschop nemen. Hauwaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach passt de bal zonder na te denken. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 1:2

64e minuut.
Klungelig pakt Konert de bal. Konert geeft een lange en hoge pass. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Tornyi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Szymczak heeft problemen om de bal te vangen. Konert probeert naar een medespeler te passen. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 1:3

85e minuut.
Bylund probeert naar een medespeler te passen. Mollard rent richting de bal. Mollard passt de bal zonder na te denken. Konert is nu in balbezit. Konert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 62%, Boing Boom Tschak 38%.
CF Jurgisco - Boing Boom Tschak 1:4