Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak CF Jurgisco
Jeugd Tactiek diamant
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.2 gemiddelde waardering 63.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Hopstok rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybak met de inworp. Mollard geeft de bal voor. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 1:0

10e minuut.
Daar is Marmaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmaras speelt de bal door. Krevald is nu in balbezit. Konert onderschept slim de pass. Konert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canfeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szymczak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 2:0

20e minuut.
Krevald met een sublieme pass. Van Hese rent richting de bal. Van Hese passt de bal met de wreef. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Bylund is nu in balbezit. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 2:1

28e minuut.
Canfeda rent richting de bal. Krevald begaat een overtreding. Canfeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Konert maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Konert probeert naar een medespeler te passen. Krevald bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda onderschept slim de pass. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Canfeda passt de bal met de wreef. Mollard met een sublieme pass. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Konert rent richting de bal. Konert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 52%, CF Jurgisco 48%.
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 2:1

47e minuut.
Hopstok onderschept slim de pass. Hopstok speelt de bal door. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 2:2

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ropśnik de bal onder controle te krijgen. Oostenbach rent richting de bal. Oostenbach speelt de bal door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev schiet op doel. Ustaoğlu bokst de bal weg.

68e minuut.
Canfeda rent richting de bal. Canfeda geeft een lange en hoge pass. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak geeft een lange en hoge pass. Canfeda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 3:2

72e minuut.
Oostenbach neemt de hoekschop. Ropśnik rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oostenbach neemt de hoekschop. Ropśnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Canfeda is nu in balbezit. Canfeda passt de bal in één keer door. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Van Hese kopt de bal weg. Ilumin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ogryczak. Ogryczak krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Van Hese rent richting de bal. Van Hese geeft de bal voor. Bylund kopt de bal weg. Mollard rent richting de bal. Mollard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Canfeda is nu in balbezit. Hopstok verovert de bal door een tackle van achteren. Hopstok geeft een lange en hoge pass. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 38%, CF Jurgisco 62%.
Boing Boom Tschak - CF Jurgisco 3:2