Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.04 [del]
  • Stadion: Bospark
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 54138
FC Kings Erotica b-one
muchichi Tactiek 442nie
51% Balbezit 49%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.5 gemiddelde waardering 52.4
briljant Schieten solide
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen onderschept slim de pass. Vågen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 1:0

6e minuut.
Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Apacz met een sublieme pass. Vågen is nu in balbezit. Vågen draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Sterling met de inworp. Džekčiorius rent richting de bal. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Veljov is nu in balbezit. Veljov passt de bal in één keer door. Džekčiorius speelt de bal door. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Groeneveld geeft een hoge lob. Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Vågen rent richting de bal. Vågen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şəmiyev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 2:0

13e minuut.
Vågen passt de bal met de wreef. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 3:0

15e minuut.
Groeneveld onderschept slim de pass. Groeneveld passt de bal met de wreef. Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft een hoge lob. Apacz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Vågen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apacz. Apacz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Tutichenko kopt de bal weg. Vågen met een sublieme pass. Lăzărescu geeft een hoge lob. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abdel de bal onder controle te krijgen. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Džekčiorius geeft de bal voor. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen is nu in balbezit. Vågen draait met de bal, schiet en ... Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 4:0

30e minuut.
Sifter is nu in balbezit. Sifter speelt de bal door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vågen passt de bal zonder na te denken. Groeneveld met een sublieme pass. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz verovert de bal door een tackle van achteren. Apacz speelt de bal door. Vågen rent richting de bal. Vågen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Abdel verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev speelt de bal door. Sifter geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diaconeasa de bal onder controle te krijgen. Tutichenko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Apacz is nu in balbezit. Inworp. Sifter met de inworp. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Džekčiorius rent richting de bal. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Apacz rent richting de bal. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 25%, b-one 75%.
FC Kings Erotica - b-one 4:0

48e minuut.
Abdel speelt de bal door. Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Phadkar rent richting de bal. Phadkar geeft de bal voor. Vågen kopt de bal weg. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sterling passt de bal met de wreef. Daar is Apacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apacz speelt de bal door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Sterling geeft een lange en hoge pass. Tutichenko rent richting de bal. Vågen is nu in balbezit. Vågen schiet op doel. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 5:0

74e minuut.
Serwatka geeft de bal voor. Apacz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.

77e minuut.
Serwatka passt de bal met de wreef. Tutichenko speelt de bal door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Džekčiorius passt de bal in één keer door. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz rent richting de bal. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 6:0

81e minuut.
Sifter onderschept slim de pass. Sifter geeft een lange en hoge pass. Tutichenko is nu in balbezit. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - b-one 7:0

85e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Abdel de bal onder controle te krijgen. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ceresa met een sublieme pass. Bugalski met een sublieme pass. Sifter geeft de bal voor. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sifter passt de bal zonder na te denken. Džekčiorius geeft de bal voor. Lăzărescu heeft problemen om de bal te vangen. Vågen is nu in balbezit. Vågen schiet op doel. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 24%, b-one 76%.
FC Kings Erotica - b-one 7:0