Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one FC Kings Erotica
442nie Tactiek muchichi
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 67.8
solid Schieten brilliant
good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel geeft de bal voor. Piombo kopt de bal weg. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Ceresa de bal. Sifter rent richting de bal. Sifter passt de bal in één keer door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz schiet op doel. Nelmon bokst de bal weg.

9e minuut.
Wetzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piombo de bal. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:2

12e minuut.
Phadkar geeft de bal voor. Tutichenko kopt de bal weg. Piombo probeert de bal aan de voet te houden. Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Apacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sifter controleert de bal met de borst. Sifter geeft een lange en hoge pass. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. Nelmon bokst de bal weg. Klungelig pakt Piombo de bal. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:3

25e minuut.
Estili bereikt de bal nog maar net als eerste. Estili schiet op doel. Lăzărescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Michałowicz geeft een hoge lob. Stănică heeft problemen om de bal te vangen. Džekčiorius met een sublieme pass. Tutichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutichenko schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Chowaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džekčiorius is nu in balbezit. Džekčiorius geeft de bal voor. Estili probeert de bal met de borst te controleren. Estili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:4

31e minuut.
Klungelig pakt Sifter de bal. Sifter met een sublieme pass. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lăzărescu de bal onder controle te krijgen. Paal!

34e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Džekčiorius onderschept slim de pass. Džekčiorius speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lăzărescu trapt de bal weg van het doel. Džekčiorius kopt de bal weg. Estili rent richting de bal. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Diaconeasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sifter rent richting de bal. Sifter passt de bal in één keer door. Tutichenko heeft problemen om de bal te vangen. Tutichenko haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.

37e minuut.
Džekčiorius verovert de bal door een tackle van achteren. Džekčiorius passt de bal met de wreef. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Wetzel de bal. Wetzel speelt de bal door. Estili speelt de bal door. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wetzel met de inworp. Džekčiorius speelt de bal door. Apacz rent richting de bal. Apacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:5

40e minuut.
Tutichenko passt de bal zonder na te denken. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 76%, FC Kings Erotica 24%.
b-one - FC Kings Erotica 0:6

46e minuut.
Serwatka geeft een lange en hoge pass. Estili is nu in balbezit. Estili speelt de bal door. Apacz is nu in balbezit. Apacz haalt uit met een fantastische trap. Nelmon bokst de bal weg.

55e minuut.
Džekčiorius speelt de bal door. Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel met een sublieme pass. Klungelig pakt Estili de bal. Estili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gärtig geeft een hoge lob. Tutichenko kopt de bal weg. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC Kings Erotica 0:7

86e minuut.
Groeneveld is nu in balbezit. Groeneveld geeft de bal voor. Džekčiorius probeert naar een medespeler te passen. Apacz heeft problemen om de bal te vangen. Apacz schiet op doel. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 71%, FC Kings Erotica 29%.
b-one - FC Kings Erotica 0:7