Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz De Wittertjes
boempets Tactiek pebbels
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 59.2
very good Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras passt de bal met de wreef. Aston is nu in balbezit. Aston haalt uit met een fantastische trap. Lungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:0

8e minuut.
Campo rent richting de bal. Campo speelt de bal door. Vinici rent richting de bal. Vinici draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:1

10e minuut.
Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Toncke met de inworp. Utopil is nu in balbezit. Utopil geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dheedene rent richting de bal. Utopil verovert de bal door een tackle van achteren. Utopil passt de bal zonder na te denken. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Utopil geeft een lange en hoge pass. Chavarro probeert de bal aan de voet te houden. Vinici is nu in balbezit. Vinici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:2

25e minuut.
Campo passt de bal zonder na te denken. Ledňáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledňáček verovert de bal door een tackle van achteren. Ledňáček geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Utopil verovert de bal door een tackle van achteren. Dheedene bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil onderschept slim de pass. Utopil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:3

34e minuut.
Ledňáček met een sublieme pass. Sobieszczak rent richting de bal. Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Ledňáček geeft een lange en hoge pass. Vinici springt en kopt de bal. Juelsgaard bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 69%, De Wittertjes 31%.
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:3

49e minuut.
Juelsgaard probeert naar een medespeler te passen. Chatzaras kopt de bal weg. Daar is Buclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston haalt uit met een fantastische trap. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Caspers is nu in balbezit. Vinici onderschept slim de pass. Vinici passt de bal zonder na te denken. Utopil is nu in balbezit. Utopil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:4

67e minuut.
Vinici verovert de bal door een tackle van achteren. Vinici geeft de bal voor. Wispelaere heeft problemen om de bal te vangen. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard bokst de bal weg. Vinici rent richting de bal. Caspers legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vinici raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Utopil neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Skjevik komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Stavnes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Buclea de bal. Aston is nu in balbezit. Buclea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buclea krijgt een gele kaart. Aston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aston kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Būbelis heeft problemen om de bal te vangen. Dheedene bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil verovert de bal door een tackle van achteren. Utopil draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:5

86e minuut.
Giusti met de inworp. Stavnes is nu in balbezit. Stavnes speelt de bal door. Utopil rent richting de bal. Utopil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 71%, De Wittertjes 29%.
FC The Frotterz - De Wittertjes 1:5