Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes FC The Frotterz
pebbels Tactiek eenswatanders
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Worsley speelt de bal door. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Periš kopt de bal weg. Ledňáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledňáček geeft de bal voor. Vinici maakt een snoekduik en kopt de bal. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:0

9e minuut.
Lungu trapt de bal weg. Utopil kopt de bal weg. Wispelaere is nu in balbezit. Vinici verovert de bal door een tackle van achteren. Vinici schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Worsley passt de bal met de wreef. Yabancı is nu in balbezit. Aston rent richting de bal. Aston haalt uit met een fantastische trap. Lungu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:1

16e minuut.
Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras passt de bal in één keer door. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı passt de bal met de wreef. Lungu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston passt de bal zonder na te denken. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Lungu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:2

21e minuut.
Klungelig pakt Utopil de bal. Chatzaras geeft de bal voor. Yabancı kopt de bal weg. Aston probeert de bal met de borst te controleren. Aston draait met de bal, schiet en ... Lungu bokst de bal weg.

29e minuut.
Gessa heeft problemen om de bal te vangen. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston rent richting de bal. Aston haalt uit met een fantastische trap. Lungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:3

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lungu niet meer kan verder spelen. Scutaru komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Giusti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ledňáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledňáček speelt de bal door. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vinici passt de bal met de wreef. Ledňáček heeft problemen om de bal te vangen. Ledňáček passt de bal in één keer door. Utopil rent richting de bal. Utopil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 38%, FC The Frotterz 62%.
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:3

46e minuut.
Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras geeft de bal voor. Worsley kopt de bal weg. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Worsley zal de hoekschop nemen. Aston krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:4

52e minuut.
Periš speelt de bal door. Ledňáček is nu in balbezit. Wispelaere rent richting de bal. Ledňáček onderschept slim de pass. Ledňáček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Worsley kopt de bal weg. Aston is nu in balbezit. Gessa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gessa krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Doeltrap. Keersmaekers komt het veld opgelopen. Būbelis komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Gessa de bal. Aston is nu in balbezit. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley haalt uit met een fantastische trap. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:5

61e minuut.
Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Vinici rent richting de bal. Simpson rent richting de bal. Vinici onderschept slim de pass. Vinici draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Stavnes met een sublieme pass. Vinici is nu in balbezit. Vinici passt de bal in één keer door. Utopil is nu in balbezit. Utopil draait met de bal, schiet en ... Paal! Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Periš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Worsley probeert naar een medespeler te passen. Aston is nu in balbezit. Aston schiet op doel. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:6

69e minuut.
Chatzaras met een snelle inworp. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley geeft een lange en hoge pass. Yabancı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley rent richting de bal. Worsley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Būbelis geeft een lange en hoge pass. Yabancı rent richting de bal. Worsley rent richting de bal. Worsley draait met de bal, schiet en ... Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:7

79e minuut.
Yabancı is nu in balbezit. Yabancı passt de bal zonder na te denken. Aston is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Worsley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aston springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:8

85e minuut.
Simpson met een harde bal richting middenveld. Worsley kopt de bal weg. Klungelig pakt Aston de bal. Aston haalt uit met een fantastische trap. Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:9

88e minuut.
Flammand probeert naar een medespeler te passen. Stavnes heeft problemen om de bal te vangen. Stavnes speelt de bal door. Vinici rent richting de bal. Vinici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 42%, FC The Frotterz 58%.
De Wittertjes - FC The Frotterz 1:9