Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht FCTheBlade
532 neo v2 Tactiek New Attack
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 50.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Ariza geeft een hoge lob. Eftene kopt de bal weg. Langhe heeft problemen om de bal te vangen. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eftene heeft problemen om de bal te vangen. Peteghem rent richting de bal. Eftene onderschept slim de pass. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Pavone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez passt de bal zonder na te denken. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Pavone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Eftene is nu in balbezit. Eftene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lamparski onderschept slim de pass. Lamparski geeft een hoge lob. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ... Pavone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:1

25e minuut.
Salata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henriquez onderschept slim de pass. Henriquez passt de bal zonder na te denken. Eftene is nu in balbezit. Eftene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:2

27e minuut.
Bradu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marcondes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamparski rent richting de bal. Lamparski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 64%, FCTheBlade 36%.
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:2

51e minuut.
Langhe is nu in balbezit. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes passt de bal met de wreef. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Pavone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:3

61e minuut.
Daar is Geghamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geghamyan geeft een lange en hoge pass. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki schiet op doel. Pavone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:4

62e minuut.
Neyt passt de bal met de wreef. Daar is Lorson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henriquez verovert de bal door een tackle van achteren. Henriquez geeft een lange en hoge pass. Eftene springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lamparski rent richting de bal. Lamparski passt de bal zonder na te denken. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki schiet op doel. Pavone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:5

68e minuut.
Lamparski passt de bal met de wreef. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes passt de bal in één keer door. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez speelt de bal door. Eftene is nu in balbezit. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:6

80e minuut.
Lamparski met de inworp. Marcondes geeft de bal voor. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:7

82e minuut.
Ujlaki rent richting de bal. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Salata de bal onder controle te krijgen. Henriquez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 65%, FCTheBlade 35%.
neoAnderlecht - FCTheBlade 0:7