Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boing Boom Tschak neoAnderlecht
Jeugd Tactiek 532 neo v2
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


13e minuut.
Mollard passt de bal zonder na te denken. Marmaras rent richting de bal. Marmaras met een sublieme pass. Daar is Konert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konert schiet op doel. Langemeier bokst de bal weg. Szymczak rent richting de bal. Langemeier probeert naar een medespeler te passen. Rybak geeft een hoge lob. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mollard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baloomao heeft problemen om de bal te vangen. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Langemeier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tutorić heeft problemen om de bal te vangen. Konert is nu in balbezit. Konert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 1:0

31e minuut.
Daar is Baloomao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybak speelt de bal door. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Langemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 2:0

31e minuut.
Monzón rent richting de bal. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ardemir zijn tegenspeler op de grond. Ardemir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Canfeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canfeda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Caccavelli heeft problemen om de bal te vangen. Bylund bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło draait met de bal, schiet en ... Doll werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 2:1

34e minuut.
Canfeda is nu in balbezit. Canfeda passt de bal met de wreef. Konert is nu in balbezit. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bylund passt de bal met de wreef. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda passt de bal met de wreef. Konert bereikt de bal nog maar net als eerste. Konert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 39%, neoAnderlecht 61%.
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 2:1

47e minuut.
Rybak is nu in balbezit. Rybak geeft de bal voor. Daar is Baloomao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmaras geeft de bal voor. Szymczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Marmaras speelt de bal door. Canfeda is nu in balbezit. Tutorić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tutorić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tutorić is nu in balbezit. Konert verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda rent richting de bal. Canfeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 3:1

61e minuut.
Mollard probeert naar een medespeler te passen. Canfeda is nu in balbezit. Canfeda passt de bal in één keer door. Konert rent richting de bal. Konert draait met de bal, schiet en ... Langemeier bokst de bal weg.

68e minuut.
Bylund geeft de bal voor. Tutorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda verovert de bal door een tackle van achteren. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 4:1

70e minuut.
Monzón onderschept slim de pass. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Tutorić rent richting de bal. Rybak onderschept slim de pass. Rybak haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Baloomao heeft problemen om de bal te vangen. Marmaras probeert naar een medespeler te passen. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda passt de bal in één keer door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 5:1

74e minuut.
Ogryczak geeft een hoge lob. Mollard probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canfeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Langemeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 6:1

76e minuut.
Konert is nu in balbezit. Tutorić is nu in balbezit. Canfeda rent richting de bal. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 7:1

80e minuut.
Motyliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marmaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybak rent richting de bal. Rybak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 8:1

83e minuut.
Canfeda probeert naar een medespeler te passen. Konert probeert naar een medespeler te passen. Canfeda rent richting de bal. Canfeda draait met de bal, schiet en ... Langemeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 9:1

85e minuut.
Mollard met een snelle inworp. Rybak probeert naar een medespeler te passen. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel. Langemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 10:1

88e minuut.
Szymczak rent richting de bal. Canfeda rent richting de bal. Baloomao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baloomao krijgt een gele kaart. Canfeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konert legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boing Boom Tschak 19%, neoAnderlecht 81%.
Boing Boom Tschak - neoAnderlecht 11:1