Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht Boing Boom Tschak
532 neo v2 Tactiek Jeugd
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 65.4
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Grufé probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Altenberg de bal. Altenberg geeft de bal voor. Zioło krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tutorić speelt de bal door. Motyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda rent richting de bal. Canfeda schiet op doel. Langemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zioło onderschept slim de pass. Zioło passt de bal in één keer door. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Altenberg rent richting de bal. Altenberg geeft een lange en hoge pass. Zioło springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Caccavelli heeft problemen om de bal te vangen. Zioło is nu in balbezit. Gönlüşen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gönlüşen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gönlüşen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky passt de bal in één keer door. Zioło is nu in balbezit. Zioło schiet op doel. Ustaoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 1:0

33e minuut.
Ogryczak geeft een hoge lob. Szymczak kopt de bal weg. Baloomao geeft de bal voor. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Caccavelli de bal. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 2:0

41e minuut.
Mollard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloomao. Mollard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mollard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szymczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 56%, Boing Boom Tschak 44%.
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 2:0

47e minuut.
Mollard speelt de bal door. Rybak rent richting de bal. Rybak passt de bal zonder na te denken. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Mollard probeert naar een medespeler te passen. Marmaras is nu in balbezit. Marmaras passt de bal zonder na te denken. Szymczak rent richting de bal. Szymczak schiet op doel. Langemeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ogryczak rent richting de bal. Rybak speelt de bal door. Canfeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Canfeda haalt uit met een fantastische trap. Langemeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Altenberg met de inworp. Grufé met een sublieme pass. Ziółkowski met een sublieme pass. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 3:0

63e minuut.
Konert probeert naar een medespeler te passen. Szymczak rent richting de bal. Zioło maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zioło moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zioło schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Motyliński is nu in balbezit. Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Rybak met een sublieme pass. Konert is nu in balbezit. Konert draait met de bal, schiet en ... Langemeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Rybak passt de bal in één keer door. Marmaras rent richting de bal. Marmaras passt de bal in één keer door. Konert rent richting de bal. Konert schiet op doel. Langemeier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 3:1

72e minuut.
Altenberg rent richting de bal. Marmaras verovert de bal door een tackle van achteren. Marmaras passt de bal zonder na te denken. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Drienyovszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccavelli is nu in balbezit. Drienyovszky onderschept slim de pass. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 4:1

82e minuut.
Marmaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mollard geeft de bal voor. Motyliński rent richting de bal. Konert verovert de bal door een tackle van achteren. Konert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Langemeier met een harde bal richting middenveld. Ziółkowski kopt de bal weg. Ogryczak rent richting de bal. Drienyovszky onderschept slim de pass. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mollard de bal. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Grufé bereikt de bal nog maar net als eerste. Grufé geeft de bal voor. Altenberg kopt de bal weg. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. Ustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 64%, Boing Boom Tschak 36%.
neoAnderlecht - Boing Boom Tschak 4:1