Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one FC The Frotterz
442nie Tactiek boempets
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Yabancı probeert de bal met de borst te controleren. Groeneveld legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yabancı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Worsley neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 0:1

15e minuut.
Roets passt de bal zonder na te denken. Yabancı is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Worsley neemt de hoekschop. Yabancı springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 0:2

18e minuut.
Mićović geeft de bal voor. Yabancı kan de bal niet met de borst controleren. Abdel is nu in balbezit. Yabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı schiet op doel. Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Michałowicz met een sublieme pass. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Ceresa rent richting de bal. Ceresa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 57%, FC The Frotterz 43%.
b-one - FC The Frotterz 1:2

46e minuut.
Ţânţar komt het veld opgelopen. Chavarro komt het veld opgelopen. Aston komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Aston rent richting de bal. Abdel rent richting de bal. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 1:3

51e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa passt de bal in één keer door. Chowaniec speelt de bal door. Bryl rent richting de bal. Bryl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Diaconeasa is nu in balbezit. Diaconeasa passt de bal zonder na te denken. Michałowicz is nu in balbezit. Diaconeasa geeft de bal voor. Bryl springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Worsley geeft de bal voor. Aston is nu in balbezit. Aston draait met de bal, schiet en ... Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 1:4

56e minuut.
Mićović kopt de bal weg. Worsley geeft een lange en hoge pass. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 1:5

61e minuut.
Inworp. Biecke komt het veld opgelopen. Stănică komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro geeft de bal voor. Chatzaras kopt de bal weg. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stănică kopt de bal weg. Chowaniec met een sublieme pass. Veljov speelt de bal door. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Roets geeft de bal voor. Worsley rent richting de bal. Worsley geeft een hoge lob. Aston springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - FC The Frotterz 1:6

75e minuut.
Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar geeft de bal voor. Worsley kopt de bal weg. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mićović geeft een hoge lob. Michałowicz kopt de bal weg. Chatzaras probeert de bal met de borst te controleren. Chatzaras geeft een hoge lob. Lăzărescu onderschept slim de pass. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 52%, FC The Frotterz 48%.
b-one - FC The Frotterz 1:6