Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC The Frotterz b-one
boempets Tactiek 442nie
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 57.3
formidable Schieten outstanding
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Groeneveld onderschept slim de pass. Chatzaras verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Yabancı maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelmon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 1:0

16e minuut.
Ceresa rent richting de bal. Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Bryl probeert de bal met de borst te controleren. Bryl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - b-one 1:1

23e minuut.
Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bryl de bal. Bryl schiet op doel. Commers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Worsley rent richting de bal. Worsley passt de bal met de wreef. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Simpson kopt de bal weg. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mićović met een sublieme pass. Worsley rent richting de bal. Worsley passt de bal in één keer door. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Roets is nu in balbezit. Roets geeft een hoge lob. Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı schiet op doel. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Roets met een snelle inworp. Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras geeft een lange en hoge pass. Yabancı is nu in balbezit. Yabancı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 49%, b-one 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC The Frotterz - b-one 1:1

46e minuut.
Keersmaekers komt het veld opgelopen. Chavarro komt het veld opgelopen. Aston komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mićović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Worsley de bal. Worsley passt de bal in één keer door. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Piombo is nu in balbezit. Piombo geeft de bal voor. Inworp. Mićović met een snelle inworp. Worsley geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Chavarro geeft de bal voor. Worsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Worsley geeft de bal voor. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Diaconeasa passt de bal met de wreef. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft de bal voor. Aston springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 2:1

56e minuut.
Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aston is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lăzărescu met een sublieme pass. Aston neemt de penalty, wat een uithaal! Nelmon bokst de bal weg.

59e minuut.
Wispelaere rent richting de bal. Diaconeasa verovert de bal door een tackle van achteren. Diaconeasa geeft een lange en hoge pass. Bryl krijgt zijn hoofd ertegen. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC The Frotterz - b-one 2:2

60e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mićović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

62e minuut.
Diaconeasa rent richting de bal. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Ceresa rent richting de bal. Ceresa haalt uit met een fantastische trap. Juelsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 2:3

63e minuut.
Chatzaras passt de bal zonder na te denken. Wispelaere heeft problemen om de bal te vangen. Ceresa rent richting de bal. Ceresa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 2:4

67e minuut.
Keersmaekers is nu in balbezit. Keersmaekers passt de bal met de wreef. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Aston is nu in balbezit. Aston haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Biecke met een sublieme pass. Chowaniec speelt de bal door. Diaconeasa probeert naar een medespeler te passen. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 2:5

73e minuut.
Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec passt de bal met de wreef. Biecke probeert naar een medespeler te passen. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

74e minuut.
Daar is Ceresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceresa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veljov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănică draait met de bal, schiet en ... Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Keersmaekers met de inworp. Chatzaras rent richting de bal. Chatzaras geeft de bal voor. Aston springt en kopt de bal. Nelmon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC The Frotterz - b-one 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC The Frotterz 60%, b-one 40%.
FC The Frotterz - b-one 3:5