Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco FCTheBlade
diamant Tactiek New Attack
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 57.8
formidable Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert verovert de bal door een tackle van achteren. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Krevald met een sublieme pass. Klungelig pakt Hauwaert de bal. Hauwaert passt de bal in één keer door. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Van Hese de bal. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Guillou rent richting de bal. Henriquez onderschept slim de pass. Henriquez geeft de bal voor. Daar is Răcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răcaru haalt uit met een fantastische trap. Tornyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Padineanu onderschept slim de pass. Padineanu geeft een lange en hoge pass. Oostenbach is nu in balbezit. Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Ilumin maakt een snoekduik en kopt de bal. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FCTheBlade 1:0

26e minuut.
Van Hese passt de bal met de wreef. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin probeert naar een medespeler te passen. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert schiet op doel. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ujlaki met een snelle inworp. Van Hese met een sublieme pass. Henriquez rent richting de bal. Henriquez schiet op doel. Tornyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Jurgisco - FCTheBlade 1:1

38e minuut.
Ujlaki rent richting de bal. Van Hese verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hese geeft een lange en hoge pass. Hauwaert krijgt zijn hoofd ertegen. Csala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FCTheBlade 2:1

41e minuut.
Klungelig pakt Ilumin de bal. Geghamyan met een sublieme pass. Nicolau probeert de bal met de borst te controleren. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Oostenbach passt de bal zonder na te denken. Van Hese bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hese passt de bal met de wreef. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 40%, FCTheBlade 60%.
CF Jurgisco - FCTheBlade 2:1

48e minuut.
Oostenbach passt de bal met de wreef. Hauwaert rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oostenbach zal de hoekschop nemen. Hauwaert springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Henriquez is nu in balbezit. Henriquez probeert naar een medespeler te passen. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki draait met de bal, schiet en ... Tornyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Hauwaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel. Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FCTheBlade 3:1

68e minuut.
Oostenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padineanu rent richting de bal. Babayev onderschept slim de pass. Babayev geeft een lange en hoge pass. Ilumin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Babayev passt de bal zonder na te denken. Łeptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert schiet op doel. Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - FCTheBlade 4:1

81e minuut.
Van Hese is nu in balbezit. Van Hese geeft een lange en hoge pass. Padineanu rent richting de bal. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Csala bokst de bal weg.

85e minuut.
Padineanu geeft de bal voor. Henriquez kopt de bal weg. Piñeiro speelt de bal door. Daar is Ilumin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van Hese geeft de bal voor. Padineanu onderschept slim de pass. Inworp. Oostenbach met de inworp. Hauwaert is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 38%, FCTheBlade 62%.
CF Jurgisco - FCTheBlade 4:1