Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neoAnderlecht b-one
532 neo v2 Tactiek 442nie
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 54.3
excellent Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Zioło passt de bal in één keer door. Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg geeft de bal voor. Drienyovszky heeft problemen om de bal te vangen. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 1:0

14e minuut.
Ziółkowski passt de bal in één keer door. Altenberg met een sublieme pass. Zioło is nu in balbezit. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 2:0

19e minuut.
Altenberg heeft problemen om de bal te vangen. Veljov speelt de bal door. Daar is Michałowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Lăzărescu geeft een hoge lob. Motyliński kopt de bal weg. Daar is Chowaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grufé rent richting de bal. Grufé geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Ziółkowski de bal. Ziółkowski passt de bal zonder na te denken. Piombo is nu in balbezit. Drienyovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Monzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryl rent richting de bal. Monzón begaat een overtreding. Monzón krijgt een gele kaart. Bryl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ceresa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bryl de bal. Chowaniec is nu in balbezit. Chowaniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grufé onderschept slim de pass. Grufé speelt de bal door. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 3:0

34e minuut.
Bryl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ceresa de bal. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky passt de bal in één keer door. Diaconeasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Altenberg is nu in balbezit. Altenberg passt de bal in één keer door. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky rent richting de bal. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zioło is nu in balbezit. Zioło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 4:0

44e minuut.
Piombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky onderschept slim de pass. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 33%, b-one 67%.
neoAnderlecht - b-one 5:0

50e minuut.
Grufé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bradu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lăzărescu is nu in balbezit. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło speelt de bal door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Drienyovszky passt de bal zonder na te denken. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Stănică komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bradu verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu met een sublieme pass. Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski geeft de bal voor. Drienyovszky kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu passt de bal in één keer door. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu geeft een lange en hoge pass. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
neoAnderlecht - b-one 6:0

82e minuut.
Biecke passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Monzón de bal onder controle te krijgen. Chowaniec speelt de bal door. Ceresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceresa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neoAnderlecht 34%, b-one 66%.
neoAnderlecht - b-one 6:0