Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
b-one neoAnderlecht
442nie Tactiek 532 neo v2
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzărescu geeft de bal voor. Ziółkowski met een sublieme pass. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ziółkowski passt de bal in één keer door. Zioło rent richting de bal. Zioło passt de bal met de wreef. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky geeft een lange en hoge pass. Daar is Lăzărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło rent richting de bal. Zioło schiet op doel. Nelmon bokst de bal weg.

24e minuut.
Motyliński passt de bal in één keer door. Daar is Ardemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardemir geeft de bal voor. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Drienyovszky haalt uit met een fantastische trap. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Groeneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Groeneveld geeft een lange en hoge pass. Altenberg kopt de bal weg. Zioło rent richting de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky passt de bal in één keer door. Zioło is nu in balbezit. Zioło haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Altenberg is nu in balbezit. Altenberg probeert naar een medespeler te passen. Zioło is nu in balbezit. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky schiet op doel. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Motyliński rent richting de bal. Motyliński geeft de bal voor. Altenberg kopt de bal weg. Daar is Zioło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zioło draait met de bal, schiet en ... Nelmon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altenberg kan de bal niet met de borst controleren. Altenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Piombo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bradu rent richting de bal. Bradu geeft een hoge lob. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zioło rent richting de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - neoAnderlecht 0:1

43e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Altenberg speelt de bal door. Drienyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Altenberg kan de bal niet met de borst controleren. Ceresa verovert de bal door een tackle van achteren. Bradu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bradu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zioło met een sublieme pass. Drienyovszky is nu in balbezit. Zioło rent richting de bal. Zioło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - neoAnderlecht 0:2

45e minuut.
Stănică komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 67%, neoAnderlecht 33%.
b-one - neoAnderlecht 0:2

47e minuut.
Groeneveld passt de bal in één keer door. Biecke speelt de bal door. Diaconeasa met een sublieme pass. Ceresa is nu in balbezit. Ceresa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Zioło rent richting de bal. Michałowicz rent richting de bal. Zioło onderschept slim de pass. Zioło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altenberg rent richting de bal. Altenberg geeft de bal voor. Zioło is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Altenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Altenberg met een sublieme pass. Ziółkowski met een sublieme pass. Zioło is nu in balbezit. Zioło schiet op doel. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Drienyovszky passt de bal in één keer door. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski passt de bal met de wreef. Zioło rent richting de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Nelmon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Michałowicz is nu in balbezit. Zioło verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło passt de bal in één keer door. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ziółkowski met een sublieme pass. Altenberg is nu in balbezit. Altenberg met een sublieme pass. Drienyovszky rent richting de bal. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tutorić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Zioło rent richting de bal. Zioło haalt uit met een fantastische trap. Nelmon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
b-one - neoAnderlecht 0:3

88e minuut.
Altenberg rent richting de bal. Altenberg probeert naar een medespeler te passen. Drienyovszky is nu in balbezit. Drienyovszky draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lăzărescu de bal onder controle te krijgen. Nelmon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: b-one 63%, neoAnderlecht 37%.
b-one - neoAnderlecht 0:3