Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Jurgisco De Wittertjes
diamant Tactiek pebbels
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 58.7
formidable Schieten very good
solid Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Oostenbach passt de bal met de wreef. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Daar is Oostenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil passt de bal met de wreef. Vinici rent richting de bal. Vinici schiet op doel. Tornyi bokst de bal weg.

8e minuut.
Flammand rent richting de bal. Babayev verovert de bal door een tackle van achteren. Babayev geeft de bal voor. Ilumin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - De Wittertjes 1:0

14e minuut.
Oostenbach kopt de bal weg. Klungelig pakt Babayev de bal. Babayev speelt de bal door. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Giusti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lourenco met een snelle inworp. Babayev rent richting de bal. Babayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Babayev geeft een hoge lob. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Lungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - De Wittertjes 2:0

24e minuut.
Babayev speelt de bal door. Buclea onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lourenco neemt de hoekschop. Ilumin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal in één keer door. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert schiet op doel. Lungu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - De Wittertjes 3:0

35e minuut.
Ledňáček met een sublieme pass. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes passt de bal in één keer door. Vinici rent richting de bal. Vinici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ilumin onderschept slim de pass. Lourenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco geeft de bal voor. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Lungu bokst de bal weg.

39e minuut.
Flammand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand speelt de bal door. Klungelig pakt Vinici de bal. Vinici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Jurgisco - De Wittertjes 3:1

44e minuut.
Flammand speelt de bal door. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavnes speelt de bal door. Utopil rent richting de bal. Utopil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 44%, De Wittertjes 56%.
CF Jurgisco - De Wittertjes 3:1

48e minuut.
Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lourenco verovert de bal door een tackle van achteren. Lourenco passt de bal zonder na te denken. Ilumin rent richting de bal. Ilumin draait met de bal, schiet en ... Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Piñeiro met een sublieme pass. Babayev rent richting de bal. Babayev geeft een hoge lob. Ilumin rent richting de bal. Ilumin schiet op doel. Lungu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Lourenco onderschept slim de pass. Hopstok rent richting de bal. Hopstok geeft een lange en hoge pass. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Oostenbach passt de bal in één keer door. Babayev heeft problemen om de bal te vangen. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hauwaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauwaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oostenbach passt de bal in één keer door. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev passt de bal zonder na te denken. Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hopstok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stavnes. Hopstok raakt geblesseerd tijdens het duel. Periš komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Skjevik komt het veld opgelopen. Coquart komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hauwaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauwaert passt de bal in één keer door. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev rent richting de bal. Babayev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Jurgisco 39%, De Wittertjes 61%.
CF Jurgisco - De Wittertjes 3:1