Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Wittertjes CF Jurgisco
pebbels Tactiek diamant
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo rent richting de bal. Ilumin verovert de bal door een tackle van achteren. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:1

13e minuut.
Hopstok is nu in balbezit. Hopstok geeft de bal voor. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel. Lungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Skjevik de bal. Babayev rent richting de bal. Babayev probeert naar een medespeler te passen. Hauwaert is nu in balbezit. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ilumin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oostenbach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hauwaert krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Van Hese bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hese passt de bal zonder na te denken. Babayev speelt de bal door. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayev onderschept slim de pass. Babayev passt de bal zonder na te denken. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin schiet op doel. Lungu bokst de bal weg.

34e minuut.
Utopil is nu in balbezit. Piñeiro onderschept slim de pass. Piñeiro speelt de bal door. Klungelig pakt Ilumin de bal. Ilumin schiet op doel. Lungu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Babayev speelt de bal door. Daar is Hauwaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauwaert passt de bal met de wreef. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Lungu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van Hese zal de hoekschop nemen. Babayev met een sublieme pass. Hauwaert rent richting de bal. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Lungu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:3

41e minuut.
Van Hese rent richting de bal. Van Hese geeft een lange en hoge pass. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin haalt uit met een fantastische trap. Lungu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:4

43e minuut.
Sobieszczak geeft de bal voor. Stavnes met een sublieme pass. Skjevik probeert naar een medespeler te passen. Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinici schiet op doel. Tornyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 55%, CF Jurgisco 45%.
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:4

47e minuut.
Buclea geeft een hoge lob. Ilumin probeert de bal aan de voet te houden. Babayev kopt de bal weg. Ilumin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:5

50e minuut.
Skjevik is nu in balbezit. Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro met een sublieme pass. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Oostenbach geeft een lange en hoge pass. Hauwaert rent richting de bal. Sobieszczak maakt een afschuwelijke overtreding. Sobieszczak krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Buclea met een sublieme pass. Ledňáček rent richting de bal. Ledňáček passt de bal in één keer door. Utopil is nu in balbezit. Utopil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hauwaert kopt de bal weg. Klungelig pakt Skjevik de bal. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Ilumin rent richting de bal. Ilumin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 0:6

62e minuut.
Flammand komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Cortina probeert de bal met de borst te controleren. Vinici is nu in balbezit. Utopil is nu in balbezit. Utopil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Wittertjes - CF Jurgisco 1:6

71e minuut.
Oostenbach probeert naar een medespeler te passen. Babayev is nu in balbezit. Babayev passt de bal in één keer door. Ilumin is nu in balbezit. Ilumin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Babayev passt de bal met de wreef. Gessa rent richting de bal. Hauwaert onderschept slim de pass. Hauwaert draait met de bal, schiet en ... Lungu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Wittertjes 49%, CF Jurgisco 51%.
De Wittertjes - CF Jurgisco 1:6