Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:24
  • Competitiewedstrijd: 2de Klasse.04 [del]
  • Stadion: Bospark
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 43357
FC Kings Erotica FCTheBlade
muchichi Tactiek New Attack
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
74.7 gemiddelde waardering 58.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Csala met een sublieme pass. Sterling kopt de bal weg. Lamparski rent richting de bal. Estili onderschept slim de pass. Estili draait met de bal, schiet en ... Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Estili is nu in balbezit. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apacz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Apacz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apacz is nu in balbezit. Paal!

29e minuut.
Wetzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel geeft een lange en hoge pass. Estili kopt de bal weg. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko schiet op doel. Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Tutichenko onderschept slim de pass. Estili is nu in balbezit. Estili draait met de bal, schiet en ... Csala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 1:0

40e minuut.
Wetzel speelt de bal door. Sifter met een sublieme pass. Sterling rent richting de bal. Sterling geeft een hoge lob. Estili springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 30%, FCTheBlade 70%.
FC Kings Erotica - FCTheBlade 2:0

51e minuut.
Wetzel probeert naar een medespeler te passen. Sterling is nu in balbezit. Sterling geeft de bal voor. Estili rent richting de bal. Estili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 3:0

55e minuut.
Klungelig pakt Sterling de bal. Sterling geeft een lange en hoge pass. Tutichenko rent richting de bal. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Csala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 4:0

59e minuut.
Sterling met een sublieme pass. Sifter rent richting de bal. Sifter passt de bal zonder na te denken. Estili is nu in balbezit. Estili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ariza geeft een lange en hoge pass. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetzel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wetzel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Eftene probeert de bal aan de voet te houden. Bugalski is nu in balbezit. Sifter rent richting de bal. Sifter geeft een hoge lob. Estili krijgt zijn hoofd ertegen. Csala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Sifter de bal. Sifter met een sublieme pass. Sterling probeert naar een medespeler te passen. Apacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apacz draait met de bal, schiet en ... Csala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Sifter is nu in balbezit. Sifter passt de bal in één keer door. Apacz is nu in balbezit. Apacz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 5:0

77e minuut.
Inworp. Padineanu met de inworp. Sifter probeert naar een medespeler te passen. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Csala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tutichenko is nu in balbezit. Tutichenko draait met de bal, schiet en ... Csala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kings Erotica - FCTheBlade 6:0

85e minuut.
Mora rent richting de bal. Eftene rent richting de bal. Eftene passt de bal zonder na te denken. Răcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răcaru schiet op doel. Niemancewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kings Erotica 38%, FCTheBlade 62%.
FC Kings Erotica - FCTheBlade 6:0