Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:29
  • Competitiewedstrijd: 3de Klasse.05
  • Stadion: afas stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39911
*K.V.* - *Malinwa* VYCA
3A.test1 Tactiek Dada
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 42
excellent Schieten good
very good Passen weak
very good Verdedigen good


1e minuut.
Cruz speelt de bal door. Romeu rent richting de bal. Romeu geeft een lange en hoge pass. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Bisanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lolov onderschept slim de pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal zonder na te denken. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Bisanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dovizioso kopt de bal weg. Leva geeft een hoge lob. Pudlik is nu in balbezit. Becks is nu in balbezit. Becks draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 1:0

12e minuut.
Dovizioso probeert naar een medespeler te passen. Gagnor speelt de bal door. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rduch draait met de bal, schiet en ... Andolfo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Romeu is nu in balbezit. Bisschop verovert de bal door een tackle van achteren. Bisschop met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Rduch geeft een hoge lob. Andolfo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
De Corte is nu in balbezit. Pudlik rent richting de bal. De Corte is nu in balbezit. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik schiet op doel. Bisanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Cruz de bal. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Pudlik rent richting de bal. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Bisanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 2:0

29e minuut.
Bisschop met een sublieme pass. Romeu rent richting de bal. Romeu speelt de bal door. Becks is nu in balbezit. Becks schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lolov verovert de bal door een tackle van achteren. Lolov speelt de bal door. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 3:0

34e minuut.
Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk geeft de bal voor. Pudlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik draait met de bal, schiet en ... Bisanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 31%, VYCA 69%.
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 4:0

47e minuut.
Lolov geeft een lange en hoge pass. Pudlik kopt de bal weg. Lanssens is nu in balbezit. Becks verovert de bal door een tackle van achteren. Becks haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Becks bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudlik rent richting de bal. Pudlik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 5:0

54e minuut.
Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck geeft de bal voor. De Corte kopt de bal weg. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pudlik rent richting de bal. Pudlik haalt uit met een fantastische trap. Bisanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Bisanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 6:0

57e minuut.
Leva heeft problemen om de bal te vangen. Rduch is nu in balbezit. Leva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Leva moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leva schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

61e minuut.
Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli geeft een hoge lob. Cruz kopt de bal weg. Lolov is nu in balbezit. Lolov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lolov kopt de bal weg. Pudlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lanssens is nu in balbezit. Becks onderschept slim de pass. Becks haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dovizioso kopt de bal weg. Lolov rent richting de bal. Lolov speelt de bal door. Pudlik is nu in balbezit. Pudlik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Fijarczyk geeft een hoge lob. Inworp. Gagnor met de inworp. Dovizioso is nu in balbezit. Dovizioso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Mertens probeert de bal aan de voet te houden. Gökkentli speelt de bal door. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *K.V.* - *Malinwa* 40%, VYCA 60%.
*K.V.* - *Malinwa* - VYCA 6:0