Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.rainbowdogs Cemac boys
4-4-2 Tactiek CEMAC 5
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Edrek speelt de bal door. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm passt de bal in één keer door. Edrek is nu in balbezit. Edrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ledo rent richting de bal. Ledo passt de bal in één keer door. Fanciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanciulli schiet op doel. Verplaetse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hustar` is nu in balbezit. Edrek is nu in balbezit. Hustar` is nu in balbezit. Hustar` geeft een lange en hoge pass. Thế Lâm springt en kopt de bal. Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Steinegger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Powell komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ledo met een sublieme pass. Fanciulli rent richting de bal. Van de Vyver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van de Vyver krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Grigorescu met een harde bal richting middenveld. Van de Vyver kopt de bal weg. Hustar` met een sublieme pass. Thế Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm schiet op doel. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fanciulli onderschept slim de pass. Fanciulli passt de bal zonder na te denken. Abaza probeert naar een medespeler te passen. Rekieć rent richting de bal. Rekieć schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Abaza kopt de bal weg. Rekieć heeft problemen om de bal te vangen. Bourbiaux rent richting de bal. Rekieć verovert de bal door een tackle van achteren. Rekieć haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Plaskie passt de bal zonder na te denken. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootens verovert de bal door een tackle van achteren. Lootens speelt de bal door. Ledo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Plaskie geeft een lange en hoge pass. Edrek kopt de bal weg. Lootens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grigorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Lootens geeft een lange en hoge pass. Rekieć probeert de bal met de borst te controleren. Van de Vyver speelt de bal door. Świerczok heeft problemen om de bal te vangen. Świerczok geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rainbowdogs 51%, Cemac boys 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c.rainbowdogs - Cemac boys 0:0

48e minuut.
Van de Vyver is nu in balbezit. Van de Vyver geeft een lange en hoge pass. Thế Lâm heeft problemen om de bal te vangen. Edrek is nu in balbezit. Edrek draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Limet probeert naar een medespeler te passen. Defraeye rent richting de bal. Defraeye passt de bal met de wreef. Abaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Świerczok met een sublieme pass. Hustar` heeft problemen om de bal te vangen. Van de Vyver geeft de bal voor. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Edrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lootens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Lâm is nu in balbezit. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Limet geeft een hoge lob. Thế Lâm kopt de bal weg. Edrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hustar` rent richting de bal. Hustar` draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Coninck met een sublieme pass. Hustar` heeft problemen om de bal te vangen. Hustar` speelt de bal door. Edrek heeft problemen om de bal te vangen. Edrek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Palencia Calvo kan de bal niet met de borst controleren. Thế Lâm is nu in balbezit. Plaskie is nu in balbezit. Plaskie geeft de bal voor. Edrek krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorescu bokst de bal weg.

76e minuut.
Defraeye passt de bal zonder na te denken. Fanciulli rent richting de bal. Gysbrecht begaat een overtreding. Gysbrecht krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Thế Lâm is nu in balbezit. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Lâm draait met de bal, schiet en ... Grigorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rainbowdogs 55%, Cemac boys 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
f.c.rainbowdogs - Cemac boys 0:0