Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c.rainbowdogs Griffin Dark
4-4-2 Tactiek Lazy
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.1 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Fanciulli is nu in balbezit. Fanciulli speelt de bal door. Rekieć rent richting de bal. Rekieć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.rainbowdogs - Griffin Dark 1:0

3e minuut.
Alleman geeft de bal voor. Van Praet geeft een hoge lob. Czibor controleert de bal met de borst. Fanciulli rent richting de bal. Fanciulli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Paasonen met een sublieme pass. Montagnani heeft problemen om de bal te vangen. Montagnani passt de bal in één keer door. Orabona rent richting de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ... Grigorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rekieć passt de bal zonder na te denken. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanciulli onderschept slim de pass. Fanciulli haalt uit met een fantastische trap. Alleman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Defraeye verovert de bal door een tackle van achteren. Defraeye geeft een lange en hoge pass. Ledo is nu in balbezit. Ledo geeft een lange en hoge pass. Rekieć springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fanciulli rent richting de bal. Fanciulli passt de bal met de wreef. Rekieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekieć schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c.rainbowdogs - Griffin Dark 2:0

24e minuut.
Van Praet geeft een hoge lob. Alleman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czibor de bal. Fanciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanciulli haalt uit met een fantastische trap. Paasonen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Moerman controleert de bal met de borst. Szatanik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Montagnani de bal. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alleman is nu in balbezit. Rekieć verovert de bal door een tackle van achteren. Rekieć passt de bal in één keer door. Fanciulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanciulli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fengler onderschept slim de pass. Fengler probeert naar een medespeler te passen. Montagnani probeert naar een medespeler te passen. Szatanik rent richting de bal. Szatanik draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rainbowdogs 56%, Griffin Dark 44%.
f.c.rainbowdogs - Griffin Dark 2:0

55e minuut.
Orabona kopt de bal weg. Lootens met een sublieme pass. Steinegger heeft problemen om de bal te vangen. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Montagnani passt de bal met de wreef. Daar is Szatanik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fengler probeert naar een medespeler te passen. Orabona rent richting de bal. Orabona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Montagnani passt de bal met de wreef. Orabona rent richting de bal. Vanoverschelde rent richting de bal. Orabona onderschept slim de pass. Orabona haalt uit met een fantastische trap. Grigorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Montagnani is nu in balbezit. Montagnani passt de bal in één keer door. Orabona rent richting de bal. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szatanik passt de bal met de wreef. Montagnani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moerman speelt de bal door. Rekieć rent richting de bal. Rekieć haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c.rainbowdogs 51%, Griffin Dark 49%.
f.c.rainbowdogs - Griffin Dark 2:0