Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 Faust
barcian Tactiek Nieuw1
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson is nu in balbezit. Lucius probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kompała geeft een lange en hoge pass. Güneştepe kopt de bal weg. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi schiet op doel. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - Faust 1:0

14e minuut.
Wollner geeft de bal voor. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden geeft de bal voor. Dinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinar draait met de bal, schiet en ... Butcaru bokst de bal weg.

30e minuut.
Skoczke geeft een hoge lob. Marson kopt de bal weg. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Prat passt de bal zonder na te denken. Lucius is nu in balbezit. Lucius met een sublieme pass. Damme rent richting de bal. Damme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcian 13 - Faust 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 53%, Faust 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcian 13 - Faust 1:1

47e minuut.
Kompała geeft de bal voor. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderschelden schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vanderschelden moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vanderschelden schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Prat met een snelle inworp. Marson rent richting de bal. Marson speelt de bal door. Damme rent richting de bal. Damme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Güneştepe rent richting de bal. Prat onderschept slim de pass. Prat geeft een lange en hoge pass. Damme is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme onderschept slim de pass. Damme passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jarosiński speelt de bal door. Malleshi rent richting de bal. Malleshi speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parra met een snelle inworp. Lucius rent richting de bal. Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Butcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius geeft een hoge lob. D`Heuvaert maakt een snoekduik en kopt de bal. Butcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Marson verovert de bal door een tackle van achteren. Marson probeert naar een medespeler te passen. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - Faust 1:2

85e minuut.
Massaux geeft de bal voor. Dinar probeert de bal aan de voet te houden. Kompała speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jarosiński rent richting de bal. Marson onderschept slim de pass. Marson speelt de bal door. Klungelig pakt Damme de bal. Damme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 61%, Faust 39%.
barcian 13 - Faust 1:2