Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust barcian 13
A 3-4-3 Tactiek barcian
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Vanderschelden probeert naar een medespeler te passen. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal in één keer door. Lucius is nu in balbezit. Lucius geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Massaux controleert de bal met de borst. Güneştepe is nu in balbezit. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - barcian 13 0:1

13e minuut.
Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński geeft de bal voor. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - barcian 13 0:2

16e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damme raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucius zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Skoczke passt de bal zonder na te denken. D`Heuvaert rent richting de bal. Kotálek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`Heuvaert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. D`Heuvaert kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Butcaru bokst de bal weg.

32e minuut.
Damme is nu in balbezit. Damme met een sublieme pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Berendoncks onderschept slim de pass. Berendoncks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - barcian 13 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 52%, barcian 13 48%.
Faust - barcian 13 1:2

50e minuut.
Vanderschelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczke is nu in balbezit. Skoczke passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dinar de bal. Dinar geeft een lange en hoge pass. Butcaru bokst de bal weg. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faust - barcian 13 2:2

58e minuut.
Žarkov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucius met de inworp. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lapeyre verovert de bal door een tackle van achteren. Lapeyre geeft de bal voor. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - barcian 13 2:3

71e minuut.
Kobel verovert de bal door een tackle van achteren. Kobel heeft problemen om de bal te vangen. Parra probeert naar een medespeler te passen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutet rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lapeyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme verovert de bal door een tackle van achteren. Damme speelt de bal door. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert schiet op doel. Butcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Damme geeft de bal voor. Kobel kopt de bal weg. Boutet speelt de bal door. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Lucius met de inworp. Skoczke speelt de bal door. Berendoncks bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks draait met de bal, schiet en ... Butcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Damme rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme is nu in balbezit. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Butcaru bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 47%, barcian 13 53%.
Faust - barcian 13 2:3