Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eendracht zandberg aalst FC Courtraisien
Attack Tactiek Tante Henriette
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 44.2
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Tondel geeft de bal voor. Klimczak controleert de bal met de borst. Holgate is nu in balbezit. Klimczak onderschept slim de pass. Klimczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikolaou zal de hoekschop nemen. Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański verovert de bal door een tackle van achteren. Kapłański schiet op doel. Na een snelle pass probeert Golec de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi passt de bal met de wreef. Stoichiţă rent richting de bal. Moses verovert de bal door een tackle van achteren. Moses draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă geeft de bal voor. Unternährer kopt de bal weg. Ramasubraman is nu in balbezit. Ramasubraman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Potier bereikt de bal nog maar net als eerste. Potier met een sublieme pass. Ramasubraman speelt de bal door. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Unternährer geeft een lange en hoge pass. Rácz probeert de bal aan de voet te houden. Tondel kopt de bal weg. Moses is nu in balbezit. Moses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno passt de bal zonder na te denken. Stoichiţă rent richting de bal. Pirttijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi schiet op doel. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Moses is nu in balbezit. Tondel rent richting de bal. Tondel probeert naar een medespeler te passen. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 1:0

39e minuut.
Pirttijärvi passt de bal in één keer door. Leivo rent richting de bal. Leivo geeft een lange en hoge pass. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Rácz rent richting de bal. Rácz met een sublieme pass. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rácz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagrange komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 40%, FC Courtraisien 60%.
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 1:0

48e minuut.
Leivo rent richting de bal. Daar is Leivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leivo speelt de bal door. Pirttijärvi rent richting de bal. Pirttijärvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Inworp. Leivo met de inworp. Potier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttijärvi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tondel is nu in balbezit. Tondel geeft een hoge lob. Pirttijärvi is nu in balbezit. Pirttijärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 2:0

53e minuut.
Cardia kopt de bal weg. Nikolaou rent richting de bal. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel. Garbień probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Leivo onderschept slim de pass. Leivo geeft een lange en hoge pass. Moses rent richting de bal. Moses schiet op doel. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 3:0

61e minuut.
Morgan geeft de bal voor. Inworp. Leivo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Garbień probeert naar een medespeler te passen. Holgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moses krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klimczak heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiedzki rent richting de bal. Niedźwiedzki met een sublieme pass. Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 3:1

67e minuut.
Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaj geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Pirttijärvi passt de bal zonder na te denken. Tondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tondel passt de bal met de wreef. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi bokst de bal weg. Moses bereikt de bal nog maar net als eerste. Moses schiet op doel. Szakácsi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Diri komt het veld opgelopen. Canales komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Holgate passt de bal met de wreef. Głuszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Głuszczyk speelt de bal door. Kapłański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłański schiet op doel. Garbień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapłański is nu in balbezit. Kapłański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Diri kopt de bal weg. Klimczak is nu in balbezit. Holgate onderschept slim de pass. Diri onderschept slim de pass. Diri geeft een hoge lob. Szakácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eendracht zandberg aalst 45%, FC Courtraisien 55%.
eendracht zandberg aalst - FC Courtraisien 3:1