Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Club Saint tove
anders Tactiek keer iets nieuws
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 34.6
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


16e minuut.
Vannuten is nu in balbezit. Mohn onderschept slim de pass. Mohn met een sublieme pass. Fusco is nu in balbezit. Fusco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Louis geeft de bal voor. Leterme heeft problemen om de bal te vangen. Fusco rent richting de bal. Fusco draait met de bal, schiet en ... Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Club Saint - tove 0:1

27e minuut.
Daar is Sebák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordier rent richting de bal. Fusco begaat een overtreding. Fusco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 48%, tove 52%.
F.C. Club Saint - tove 0:1

50e minuut.
Vannuten met een sublieme pass. Szutkowski is nu in balbezit. Defrancq tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Defrancq krijgt een gele kaart.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tantan trapt de bal weg. Vannuten kopt de bal weg. Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer schiet op doel. Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Mohn is nu in balbezit. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski passt de bal in één keer door. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Fornal heeft problemen om de bal te vangen. Dyer is nu in balbezit. Dyer passt de bal met de wreef. Szutkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szutkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Louis is nu in balbezit. Sebák verovert de bal door een tackle van achteren. Sebák passt de bal met de wreef. Özdinçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer schiet op doel. Tantan bokst de bal weg.

74e minuut.
Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdinçer onderschept slim de pass. Özdinçer passt de bal in één keer door. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Defrancq is nu in balbezit. Dyer onderschept slim de pass. Dyer passt de bal met de wreef. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Club Saint 30%, tove 70%.
F.C. Club Saint - tove 0:1