Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faust RSC Rotselaar
A 3-4-3 Tactiek 523
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten good
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


16e minuut.
Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Dinar rent richting de bal. Dinar passt de bal in één keer door. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Zhukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Skoczke met een sublieme pass. Damme rent richting de bal. D`Heuvaert rent richting de bal. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Zhukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - RSC Rotselaar 1:0

29e minuut.
Odamtten rent richting de bal. Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lucius zal de hoekschop nemen. D`Heuvaert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Parra onderschept slim de pass. Parra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chişcanu de bal. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lucius rent richting de bal. Lucius passt de bal in één keer door. Parra probeert naar een medespeler te passen. Daar is D`Heuvaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Zhukov bokst de bal weg.

42e minuut.
Prat onderschept slim de pass. Prat geeft de bal voor. Berendoncks kopt de bal weg. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Invernizzi probeert de bal aan de voet te houden. Berendoncks rent richting de bal. Berendoncks passt de bal zonder na te denken. Damme is nu in balbezit. Damme schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 42%, RSC Rotselaar 58%.
Faust - RSC Rotselaar 1:0

56e minuut.
Parra passt de bal met de wreef. Dinar is nu in balbezit. Dinar passt de bal met de wreef. D`Heuvaert is nu in balbezit. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderschelden geeft een lange en hoge pass. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Damme rent richting de bal. Damme passt de bal met de wreef. Gynning bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rodríguez Lanza rent richting de bal. Lucius onderschept slim de pass. Lucius geeft de bal voor. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faust - RSC Rotselaar 2:0

72e minuut.
Berendoncks met een sublieme pass. Damme probeert naar een medespeler te passen. Invernizzi is nu in balbezit. D`Heuvaert onderschept slim de pass. D`Heuvaert draait met de bal, schiet en ... Zhukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Chişcanu met een sublieme pass. Flatland is nu in balbezit. Flatland probeert naar een medespeler te passen. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Odamtten bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Štetár passt de bal met de wreef. Morhaye rent richting de bal. Morhaye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lucius passt de bal met de wreef. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendoncks rent richting de bal. D`Heuvaert bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Heuvaert haalt uit met een fantastische trap. Zhukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faust 47%, RSC Rotselaar 53%.
Faust - RSC Rotselaar 2:0