Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_strong_and_power barcian 13
*Nieuw* Tactiek barcian
51% Balbezit 49%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 56
solid Schieten excellent
solid Passen good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Bojničan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojničan schiet op doel. Butcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - barcian 13 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Saskőy de bal onder controle te krijgen. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński passt de bal zonder na te denken. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Iacovetti de bal onder controle te krijgen. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel geeft een hoge lob. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kobel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Belczyk komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Butcaru speelt de bal door. Cadeddu heeft problemen om de bal te vangen. Jarosiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malleshi de bal. Malleshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Saskőy de bal. Saskőy passt de bal zonder na te denken. Garanhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye verovert de bal door een tackle van achteren. Magnaye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - barcian 13 2:0

27e minuut.
Lapeyre geeft een hoge lob. Daar is Krist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - barcian 13 2:1

35e minuut.
Kompała geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Güneştepe de bal onder controle te krijgen. Krist bereikt de bal nog maar net als eerste. Krist geeft de bal voor. Malleshi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński passt de bal zonder na te denken. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc_strong_and_power - barcian 13 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 65%, barcian 13 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc_strong_and_power - barcian 13 2:2

46e minuut.
Magnaye is nu in balbezit. Wollner verovert de bal door een tackle van achteren. Wollner met een sublieme pass. Pardoni heeft problemen om de bal te vangen. Pardoni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Butcaru trapt de bal weg. Belczyk is nu in balbezit. Cadeddu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cadeddu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Daar is Cadeddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarosiński onderschept slim de pass. Jarosiński speelt de bal door. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Jarosiński rent richting de bal. Güneştepe rent richting de bal. Jarosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Garanhão passt de bal in één keer door. Pardoni rent richting de bal. Pardoni met een sublieme pass. Malleshi is nu in balbezit. Malleshi haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_strong_and_power - barcian 13 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_strong_and_power 70%, barcian 13 30%.
fc_strong_and_power - barcian 13 2:3