Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Courtraisien F.C. Club Saint
Tante Henriette Tactiek anders
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
22 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 39
adequate Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Cordier speelt de bal door. Sebák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebák passt de bal met de wreef. Dyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Potier geeft een hoge lob. Vannuten met een sublieme pass. Kubinszki probeert naar een medespeler te passen. Pilch is nu in balbezit. Pilch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Holgate rent richting de bal. Holgate geeft een hoge lob. Nikolaou rent richting de bal. Nikolaou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dyer verovert de bal door een tackle van achteren. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski passt de bal zonder na te denken. Sebák rent richting de bal. Sebák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cordier rent richting de bal. Cordier passt de bal met de wreef. De Wandel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk passt de bal in één keer door. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel. Feihu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 1:0

31e minuut.
Garpozis geeft de bal voor. Nikolaou rent richting de bal. Golda onderschept slim de pass. Golda geeft de bal voor. Szutkowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Nikolaou kopt de bal weg. Vannuten heeft problemen om de bal te vangen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kalaj speelt de bal door. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki passt de bal in één keer door. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 59%, F.C. Club Saint 41%.
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 1:0

49e minuut.
Kalaj met een sublieme pass. Niedźwiedzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedzki passt de bal zonder na te denken. Daar is Głuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 2:0

57e minuut.
Stoichiţă geeft de bal voor. Rácz is nu in balbezit. Rácz speelt de bal door. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel. Feihu bokst de bal weg.

61e minuut.
Szakácsi trapt de bal weg. Vannuten kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoichiţă de bal. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski draait met de bal, schiet en ... Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nikolaou heeft problemen om de bal te vangen. Golda bereikt de bal nog maar net als eerste. Golda geeft de bal voor. Szutkowski rent richting de bal. Szutkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kubinszki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Holgate probeert naar een medespeler te passen. Rácz rent richting de bal. Rácz met een sublieme pass. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Feihu trapt de bal weg van het doel. Dyer kopt de bal weg. Daar is Garpozis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szutkowski is nu in balbezit. Szutkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Szakácsi met een harde bal richting middenveld. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pilch rent richting de bal. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 2:1

77e minuut.
Nikolaou is nu in balbezit. Nikolaou passt de bal in één keer door. Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Głuszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszczyk schiet op doel. Feihu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golda rent richting de bal. Golda geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kalaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Głuszczyk de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Golda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 3:1

82e minuut.
Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou geeft een hoge lob. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk draait met de bal, schiet en ... Feihu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 4:1

84e minuut.
Garpozis met een snelle inworp. Rácz geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 5:1

90e minuut.
Dyer passt de bal zonder na te denken. Garpozis geeft een lange en hoge pass. Głuszczyk rent richting de bal. Nikolaou bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaou schiet op doel. Feihu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 42%, F.C. Club Saint 58%.
FC Courtraisien - F.C. Club Saint 5:1