Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcian 13 RSC Rotselaar
barcian Tactiek Thor
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten very good
good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Gynning geeft de bal voor. Guillaume kopt de bal weg. Pardoni rent richting de bal. Pardoni geeft een hoge lob. Güneştepe krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Drăgănescu passt de bal zonder na te denken. Güneştepe is nu in balbezit. Gynning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Güneştepe raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Güneştepe neemt zijn aanloop. Paal!

20e minuut.
Inworp. Poczta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Annaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Annaert geeft een hoge lob. Guillaume maakt een snoekduik en kopt de bal. Butcaru bokst de bal weg.

29e minuut.
Wollner geeft een hoge lob. Güneştepe rent richting de bal. Gynning onderschept slim de pass. Gynning speelt de bal door. Drăgănescu geeft een lange en hoge pass. Zhukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Štetár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malleshi rent richting de bal. Malleshi draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Poczta passt de bal in één keer door. Inworp. Pardoni met de inworp. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 49%, RSC Rotselaar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcian 13 - RSC Rotselaar 0:0

49e minuut.
Pardoni passt de bal in één keer door. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi geeft een lange en hoge pass. Güneştepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneştepe draait met de bal, schiet en ... Zhukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Daar is Wollner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillaume rent richting de bal. Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza draait met de bal, schiet en ... Butcaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcian 13 - RSC Rotselaar 0:1

56e minuut.
Štetár verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pardoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Holca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Annaert de bal. Annaert geeft de bal voor. Guillaume heeft problemen om de bal te vangen. Guillaume schiet op doel. Butcaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Štetár bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiński passt de bal in één keer door. Malleshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malleshi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Buitenspel voor Güneştepe. Goede buitenspelval van de verdediging. Barbadillo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kotálek met een sublieme pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu speelt de bal door. Güneştepe is nu in balbezit. Güneştepe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Malleshi geeft de bal voor. Klungelig pakt Invernizzi de bal. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcian 13 - RSC Rotselaar 1:1

76e minuut.
Morhaye komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wollner met een sublieme pass. Jarosiński is nu in balbezit. Jarosiński geeft een hoge lob. Güneştepe rent richting de bal. Güneştepe haalt uit met een fantastische trap. Zhukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcian 13 43%, RSC Rotselaar 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcian 13 - RSC Rotselaar 1:1